Abdurrahman Dilipak, Düzene Verdi Veriştirdi

Zaman zaman özeleştirileri ile dikkat çeken AKİT Yazarı Abdurrahman Dilipak yine sitem dolu bir yazıya imza attı. Dilipak, " Maalesef cahillerden ve zalimlerden olduk. Başımıza gelen belalar günahlarımızdan kaynaklanıyor" dedi.

11 Temmuz 2022 Pazartesi 08:19
Abdurrahman Dilipak, Düzene Verdi Veriştirdi

Muhafazakar camianın önemli kalemlerinden olan Abdurrahman Dilipak, AKP yönetimindeki ülkenin gidişatının pek de hayra alamet olmadığını son yazısıyla çarpıcı bir dille anlattı.

Bugün yaşadığımız dinin atalardan bozula bozula geldiğini sonrasında heva ve heveslerin daha sonra da gelecek hayallerinin uydurulmuş bir dini ortaya çıkardığını vurgulayan Dilipak, " Oysa Allah bizim için din olarak İslam'ı seçmişti. O seçilen din, bizim aklımızla vicdanımızı barıştıracak, bunun sonucu insan insanla, insan tabiatla ve insan fıtratla barışacaktı. Biz ise bugün sanki İslam dünyası olarak büyük ölçüde Allah’la savaştayız”  ifadelerini kullandı.

Günümüzde insanların başına gelen tüm belaların şeytanın hilelerinden çok kendi zaaflarından, günahlarından kaynaklandığını, insanların karanlığa küfreder halde olduğunu öne süren Dilipak, " Allah rızası için kalkıp bir mum yakalım. Zira karanlık aydınlığın yokluğudur. Şunu unutmayalım: İman ettim demekle yakamız bırakılmayacak. Hatta Müslümanlık diye yaptığımız birçok şey Allah’a ve O’nun dinine iftiradır" dedi.

Abdurrahman Dilipak'tan AKP-MHP'ye Zehir Zemberek Sözler, TIKLAYIN!

Dilipak'tan Erdoğan İçin Olay Sözler, TIKLAYIN!

Din büyüklerinden devlet büyüklerine kimseyi ilah ya da Rab edinmemek gerektiğini, onlar birşey istediğinde düşünmeksizin kabul ya da reddetmenin boyun eğmek olduğunu, bunu isteyenlerin de Rab'lik taslamış olacaklarını söyleyen Dilipak, haksızlıklar karşısında susanların namaz kılarak oruç tutarak ya da hac yaparak Allah'ın elinden kurtulamayacaklarını çünkü aslında onların dilsiz şeytana dönüştüklerini ve gazaba uğrayanlardan olacaklarını belirtti.

Dilipak, " Şeytan azapta gerek. Onların kıldıkları namaz da, tuttukları oruç da, gittikleri hac da kabul olmayacak. Tövbeleri de kabul olmayacak" diye yazdı.
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.07.2022 08:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol