Şebnem Bursalı, ıstakoz sefası yaparken yanında kim vardı?

Sosyal medya hesabından Monaco'da lüks bir restoranda yediği ıstakozu paylaşan AKP Milletvekili Şebnem Bursalı'ya başta partisi AKP olmak üzere muhalefet ve her kesimden tepki yağdı. Bursalı'nın ıstakoz sefası ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Bursalı, birlikte yemek yediği kişilerin ailesi olduğunu söylemişti.

15 Nisan 2024 Pazartesi 16:20
Şebnem Bursalı, ıstakoz sefası yaparken yanında kim vardı?

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco'da lüks bir restoranda yediği ıstakoz yemeğini sosyal medya hesabından paylaştı.

Bursalı'nın paylaşımına çok sayıda tepki gelirken, AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, ıstakoz paylaşımına ilişkin "Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter!" ifadelerini kullandı.

Bursalı'ya tepki yağmaya devam ederken AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco yat limanında birlikte yemek yediği kişilerin ailesi ve yeğenleri olduğunu söylemişti. Ancak Odatv'de yer alan habere göre yanındaki kişilerden birinin Likit Kimya şirketinin sahibi Ahmet Aksoy olduğu iddia edildi.

akp-li-vekil-bursali-dan-istakoz-paylasimi-418.jpg

Bursalı ile Aksoy'un uzun zamandır arkadaş oldukları ve birlikte sıkça vakit geçirdikleri öne sürüldü.

Öte yandan Aksoy'un boşanma aşamasında olduğu ileri sürüldü.

Şebnem Bursalı geçtiğimiz aylarda Müge Anlı'nın programına katılmış, Ahmet Aksoy da programa bir not göndererek Anlı'nın yeni yayın dönemini kutlamıştı.

Bu sırada sosyal medyada Bursalı'ya destek çıkan paylaşımlar yapıldı. Destek veren isimler arasında EDAR Araştırma Başkanı Eda Soyak Serbest'in de olması dikkatlerden kaçmadı.

sdss-001.webp

Bursalı ile fotoğrafını paylaşıp "Kimseye yedirmeyiz" notunu düşen Eda Soyak Serbest kamuoyunun gündemine daha önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i tehdit etmesiyle gündeme gelmişti.

CHP GENEL BAŞKANINA TEHDİTLER SAVURMUŞTU
Eda Soyak Serbest, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel hakkında aylar önce yaptığı bir değerlendirmede, Özgür Özel'in şehitlerin cenaze evlerinden kovulduğunu iddia ederek tartışmalara neden olmuştu. Konuşmasında Serbest, "Özgür Özel şehitlerimizin cenaze evlerinden kovuluyor, bir siyasetçi için utanç verici durum. Aylar öncesinde söylemiştim, Türk milletinin kırmızı çizgisiyle, ayarlarıyla oynamayın, insan içine çıkamaz hale gelirsiniz!" ifadelerini kullanmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.04.2024 16:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol