Esra Erol'da Dadı Meryem Olayında Şok Üstüne Şok

Edirne 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un ölümüyle sarsıldı. Küçük çocuğu diri diri gömüldüğü ortaya çıkarken 13 sene o olay bir canlı yayında gündeme geldi. Esra Erol'un programına katılan 'Dadı Meryem'in Hasret Karakoç'un katili olduğu ve bu nedenle 9 sene cezaevinde yattığı ortaya çıktı. Meryem'in hapise girdikten sonra cinsiyet değiştirdiğini açıkladı.

05 Nisan 2024 Cuma 12:14
Esra Erol'da Dadı Meryem Olayında Şok Üstüne Şok

Esra Erol'un sunduğu gündüz kuşağı programında Dadı Meryem ile ilgili kan donduran gerçek ortaya çıktı.

Bu hafta programa katılan karısını 15 kez aldatan Mehmet Altun isimli erkek oldu. 6 yıllık eşiyle tekrar barışmak isteyen Mehmet Altun, son olarak çocuklarının bakıcısıyla ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Rabia Altun ise eşinin çocuklarının bakıcısı Meryem ile aldattığını ve mesajlarını yakaladığını söyledi.

Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise herkesi şoke etti.

"CİNAYET SUÇUNDAN 9 YIL YATTIM"

Esra Erol canlı yayında "Dün gece ihbar hattına bir mesaj geldi. Sen bir konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın" diyerek dadı Meryem'e işlediği suçu sordu. Cezaevine girdiğini kabul eden Meryem "Cinayet suçundan 9 yıl yattım" dedi.

dadi-meryem2.webp

STÜDYO BUZ KESTİ

Açıklamalarına devam eden Esra Erol "Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın" deyince stüdyo buz kesti. Dadı Meryem ise "O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum" diye konuştu.

"GÖMÜLÜ HALDE BULUNDU"

Esra Erol olayın detaylarını da anlattı. Erol, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" ifadelerini kullandı.

dadi-meryem1.webp

DADI MERYEM  HAPİSTEN ÇIKTIKTAN SONRA CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ

Cinayeti işlediğinde 16 yaşında Serkan adlı bir erkek olan Meryem'in hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği anlaşıldı.

2011 YILINDA HABERLERE BÖYLE YANSIDI!

Havsa'ya bağlı Şerbettar Köyü'den çiftçi Emine ve İlkay Karakoç çiftinin 3 çocuğundan biri olan köyün ilköğretim okulu 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Karakoç, dün okul çıkışından sonra ortadan kayboldu.

Ailesi tüm aramalarına rağmen kızlarını bulamayınca jandarmaya haber verdi.

Gelen jandarma ekipleri, eğitimli arama kurtarma köpekleri yardımı ile köyde geniş kapsamlı arama yaptı.

Yapılan aramanın ardından Hasret Karakoç'un evinin 50 metre uzağında boş bir kömürlükte giydiği botu bulundu.

Çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran jandarma ekipleri, kömürlüğün yanındaki Ş. ailesine ait kullanılmayan boş evin içinde Hasret'in toprağa gömülmüş cesedi bulundu.

Yapılan incelemede Hasret Karakoç'un başına sert bir cisimle vurulduğu tespit edildi.

Savcının incelemenin ardından ceset Havsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

Olayın ardından, cinayetle ilgisi olduğu düşünülen Karakoç ailesinin komşuları 55 yaşındaki S.Ş. ve oğlu 17 yaşındaki S.Ş. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Havsa İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgusu süren 17 yaşındaki S.Ş. ifadesinde dün komşularının kızı Hasret'in okula giderken bir kediyi kovaladığını anlatarak, "Kedi bizim evin yanındaki boş eve girdi. Hasret'te arkasından girince bende gittim. Camın kenarında kediyi kovalama diye kendisini ittim. Düşüp başını çarptı. Bende öldüğünü düşünerek çok korktum. Baygın yatıyordu. Sonra hemen evin odasının içine çukur kazıp gömdüm. Gömdüğüm sırada sanırım yaşıyordu" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.04.2024 12:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol