AKP'den İsrail'e Büyük Ödün!

Ulusalcı ve Kemalist kimliği ile bilinen Yazar Metin Aydoğan, halka milli ve yerli vurgusu yapan AKP'nin arka planda İsrail'e egemenlik haklarımızdan ödün anlamına gelecek şok bir izin verdiğini açıkladı.

28 Temmuz 2018 Cumartesi 01:02

AKP ileri gelenlerinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuoyu önünde İsrail'e sert çıkışlar yaptığını ancak arka planda büyük ödünler verdiğini öne süren Aydoğan, " Haziran'da verilen izinle birlikte artık Türk havaalanlarında silahlı MOSSAD ajanlarının görev yapacağını söyledi.

şte Aydoğdu'nun şok açıklamaları:

"İsrail, Kürtlere gerilla eğitimi verip, Türkiye’yi tehdit eden açıklamalar yaparken, Türkiye aynı günlerde İsrail’e, egemenlik haklarından ödün veren sıradışı haklar tanıyordu. İsrail bir süre önce, Türk Hükümeti’nden; 'Türkiye’ye turist olarak giden İsrail vatandaşlarını korumak için', Türk havaalanlarında 'silahlı MOSSAD elemanlarının' görev yapması için izin istemişti. İsrail’i eleştiriyor görünse de 59. AKP Hükümeti, bu istemi kabul etti ve 157 MOSSAD elemanının; İstanbul, Antalya ve Dalaman başta olmak üzere, silahlı olarak havaalanlarında 'çalışmasına' izin verdi. Türk Dışişleri Bakanlığı, 18 Haziran’da, 'İsrailli güvenlik güçlerinin yalnızca havaalanları içinde 'görev yapacağını', havalimanları dışında 'görev' yapmalarının sözkonusu olmadığını açıkladı...22 Haziran’da gazetelerde İsrail-Türkiye ilişkileriyle ilgili başka bir haber daha vardı. Haberde, Türkiye ile İsrail’in 'ortak cephane, techizat ve harp sistemleri depoları kurma arayışında' olduğu yazılmıştı. Arayışa göre, 'iki ülkeden birine saldırılması halinde, diğer ülke tarafından depolanan malzemelerin kullanıma açılması' planlanıyordu"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.07.2018 14:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol