'AKP'YE OY VERMEK İSRAİL'E OY VERMEKTİR'

2007 yılında bir televizyon programına katılan Millet İttifakı üyesi milli görüşün lideri Saadet Partisi’nin kurucu ismi Necmettin Erbakan’ın, AKP ile ilgili yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

18 Mayıs 2018 Cuma 23:45

Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'da düzenlediği Kudüs mitingi Necmettin Erbakan’ın yıllar önce yaptığı konuşmaları birkez daha gündeme getirdi. Erbakan bu konuşmalarından birinde, "AKP'ye oy vermek demek İsrail'e oy vermek demek, ABD'ye oy vermek demek, IMF'ye oy vermek demek" diye açıklamalarda bulunmuştu. İsrail'in Filistinlilere uyguladığı katliamın ardından gündeme gelen konuşmasında Necmettin Erbakan, “AKP'ye oy vermek İsrail'e oy vermek demektir” diyerek vatandaşları uyarılarda bulunmuştu. 

HAİM NAHUM PLANI AKP İLE YÜRÜYOR

Milli görüşün merhum lideri, 2006'da yaptığı bir konuşmada ise Amerika Birleşik Devletleri'nin ana hedefinin İran olduğuna işaret ederek, şu açıklamaları yapmıştı: " Amerika'nın hedefinde İran var. Hizbullah'ın gücünü kırdığı için artık İran ile tek cephe olabilecek. Ama bunun için önce Suriye'yi halledecek. O Suriye'yi hallettikçe bizim Güneydoğu hudutlarımıza İsrail yerleşecek ve bütün hudutlarda komşumuz siyonist İsrail olacak. Yani Yahudi ile sınır olacağız. O Yahudiler de İran ile savaşacak. Ve kalkıp sana da bizimle birlikte ol diyecekler. Bizimle birlikte İran ile savaş diyecekler. Zaten bunlara kalsa savaşırlar reddetmezler. Kaldı ki bir sonraki aşama Türkiye olacak. Hedef Türkiye olacak. Güneydoğu'yu alıp zaten sınırlarımıza yerleşmiş İsrail'e katacaklar. Doğu'ya Ermenileri yerleştirecekler. Karadeniz'de de Pontus'u hayata geçirecekler. Herşey gayet net belli. Zaten bunun çalışmalarını yapıyorlar adım adım. Bütün bunlar, mevcut politikalar bizim tarihimize aykırı. Biz bin 400 yıldır hep mazlumlarla birlikte olduk. AKP bunun tersi politikalarıyla ne dünyada ne ahirette hesabı veremezler. Ülkenin gidişatı maalesef böyle. Diğer taraftan millet zaten eziliyor özellikle. Batı aslında Lozan'ı imzalamıyordu, ABD Lozan'ı bugün bile imzalamamıştır. Bunu milletimiz maalesef bilmiyor. İngiltere ve Fransa Başbakanları da o dönem imzalamıyorlardı ama Mısır Hahamı Haim Nahum İnönü'nün Lozan'daki müşaviriydi. Yahum bu zatlara gitti bir Yahudi olarak ve dedi ki, 'Siz Lozan'ı imzalamıyorsunuz ve aslında ben bir Yahudi olarak size hayranım. Neden imzalamadığınızı da biliyorum. Siz birinci cihan harbini İsrail'i kurmak için başlattınız. Şimdi de neden küçük bir devlet kuralım kurmuşken en büyüğünü kuralım diyorsunuz. Ama beş yıl cihan harbi için beş yıl anadolu için savaştınız. Peki noldu bir lider çıktı ve sizi denize döktü. Antep'ten kovdu. On senede başarılı olamadınız. O yüzden kalbim sizinle ama gelin bu anlaşmayı yalancıktan imzalayın. Biz büyük İsrail için bin senedir bekliyoruz 30-40 sene daha beklesek ne olur? Siz imzalayın ve Türkiye'yi işsiz bırakın, aç bırakın, borca esir edin sonra kolayca yutun. Aynen böyle dedi 80 yıl önce. Fransız ve İngiltere Başbakanları bu projeyi doğru buldu ve attı imzayı. 80 senedir işte bunun için uğraşıyorlar. İşte buna en uygun yönetim olarak da bu AKP'lileri buldular. Çağırdılar, bizim Büyük İsrail Projemizi uygulama zamanımız geldi, bir an önce bunları yapacağız, sizi iktidara taşıyacağız ama siz de bu emirlerimizi yerine getireceksiniz dediler. Sonra bunları işbaşına getirdiler ve o günden bu yana da emirlerini bir bir uygulattırıyorlar. Irak tezkeresinde bunlar büyük fırça yediler. Ve eğer ikinci kez olursa yerinize başkalarını getiririz dediler. Bunlar da hemen emirleri uyguladılar. AKP budur bunun bilinmesi lazım.

BATI İSRAİL'İN UŞAĞI OLMUŞ DURUMDA

Şimdi batının ve siyonistlerin asıl hedefine göre neymiş Büyük İsrail kurulacakmış, Fas'tan Endonezya'ya kadar her yer kontrol altına alınacakmış ve Süleyman Mabedi yapılacakmış. Bunlar olduktan sonra İsa Peygamber yeryüzüne gelecekmiş. Hristiyanlara bunları söyleyip aslında İsa Peygamber'e inanmadıkları halde onları bu şekilde etki altına alıyorlar. Havralarında kendi çocuklarına biz İsa'yi tanımıyoruz bizim Mesih'imiz başka diyorlar, ama Hristiyanların karşısına geldiklerinde biz de sizinleyiz ve sizle birlikte biz de İsa'yı bekliyoruz zaten onun haberi Tevrat'ta verilmiştir diyorlar. O zaman ne olacak, bu bölgelerin müslümanların elinden alınması lazım bunun için de her türlü operasyonu katliamı yapıyorlar. Bush denen budala adam da zaten evangelist tarikatına mensup ve bunların söylediğine fazlasıyla inanan biri. Dolayısıyla Körfez savaşını halklar karşı olmasına rağmen sırf dini inançları için yaptıklarını söylemişlerdi. Bugün bu gölgede oynanan tüm oyunlar bu anlattıklarım üzerine yürüyor. Herkes dikkat etsin."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol