YÖKDİL Sorgulama Sonuçları İçin Tıklayın!

YÖKDİL sonuçları ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasının ardından erişime açıldı. YÖKDİL 2 sınavı 29 Ağustos tarihinde düzenlendi. Sınav; İngilizcede Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında, Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinde merkezi olarak yapıldı. Peki, YÖKDİL sınav sonuçları nereden sorgulanır? İşte ÖSYM sonuç sorgulama sayfası

17 Eylül 2021 Cuma 17:40
YÖKDİL Sorgulama Sonuçları İçin Tıklayın!

YÖKDİL sonuçları açıklandı. 29 Ağustos tarihinde düzenlenen YÖKDİL sınav sonuçları erişime açıldı. Adaylar, sınav sonuçlarına 17 Eylül 2021 tarihinde saat 16.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

YÖKDİL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI 

29 Ağustos 2021 tarihinde uygulanan Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavına (2021-YÖKDİL/2) ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup, İngilizce Sağlık Bilimleri Testi Temel Soru Kitapçığındaki 71 numaralı sorunun “B” olarak girilmiş doğru cevabın “A” olarak düzeltilmesine karar verilerek değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 17 Eylül 2021 tarihinde saat 16.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

YÖKDİL SONUÇLARI SORGULAMA-TIKLAYINIZ

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol