'KESİNLİKLE YAKLAŞMAYIN'

Prof. Dr. Canan Karatay hoca, vatandaşları marketlerin pahalı ürünleri arasında yer alan organik ve diyet ürünlerine yaklaşmamaları konusunda uyardı.

25 Şubat 2015 Çarşamba 23:53
'KESİNLİKLE YAKLAŞMAYIN'

İşte o sözler:

" Diyet ürünlere, organiklere kesinlikle yaklaşmayın. Diyet peynir mesela alıyorsunuz ama içindeki en sağlıklı bölümler çıkarılmış oluyor. Bir de iki misli para ödüyorsunuz. Hem sağlığınıza faydası yok hem de cebinize zarar. Ben niçin doğal tereyağ ve doğal peynir yiyin diyorum istediğiniz kadar, çünkü o yağ ve peynir vücudunuza girdiği zaman, vücudunuza doğal a vitamini, e vitamini ve k vitamini giriyor. Bu vitaminler insan vücudunun, insan hormonlarının ve hücrelerinin iyi çalışması için gerekli vitaminlerdir ve doğal olarak da yağlarda bulunur. Zeytinyağı'nda da var bu vitaminler tereyağında da. Bunları yemezseniz istediğiniz kadar ağızdan ekstra vitamin alın faydası yok."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.02.2015 00:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ahmet Müdüroğlu 2015-03-02 23:02:31

Hocam, ben kalbinde 6 tane stent olan bir kalp hastasıyım. Doktorumun tavsiyeleri ile sizin önerileriniz 180 derece farklı. Ben size inanıyor ve önerilerinize uyuyorum ancak doktorumdan gizlediğim için de kendimle çelişiyorum. Saygılar hocam, ellerinizden öperim.

Avatar
Miyane axundova 2015-03-23 20:12:45

Canım Canan Qaratay menim 62 yaşım var. Sumuklerim ele aqrıyır ki , ne edeceyimi bile bilmiyoram. Yalvarıram mene bir acıqlamada bulunun