İKARUS MENTAL ŞİMDİ DE BAYRAKLI'DA...

Mental Aritmetik’in İzmir’deki uzman ismi İkarus, Bayraklı Şubesi’ni görkemli bir törenle hizmete açtı.

27 Mart 2013 Çarşamba 12:08
İKARUS MENTAL ŞİMDİ DE BAYRAKLI'DA...

 Bayraklı Adalet Mahallesi’nde modern bir binada hizmet verecek İkarus Mental Aritmetik Okulu’nun açılış töreni İzmir’in iş, siyaset ve eğitim camiasından tanınmış isimlerle gerçekleştirildi.  Törene Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Tavşanlı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur, Şube Koordinatörleri Şehriban Kumakçı Tekçe, Selma Akpınar, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.






BAYTEKİN: MATEMATİK ORTAK DİL OLACAK…
İkarus Mental Aritmetik Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yıldırım Baytekin, törende yaptığı konuşmada matematiğin insan yaşamındaki önemine dikkat çekti. Bugüne kadar üniversiteye hazırlıktan KPSS sınavlarına dek eğitim alanında 15 yıllık tecrübeye sahip olduklarını, bu tecrübeyi bundan böyle 4-12 yaş arasındaki çocukların beyin gelişimini en üst noktaya taşıyan mental aritmetik eğitiminde değerlendireceklerini belirten Baytekin, “ Matematik aslında bir yaşam biçimidir. Hayatı anlamak, matematiği anlamaktan geçiyor belki. Gün gelecek insanlar arasındaki iletişim sorunlarını çözebilecek uygun bir dili de matematikle bulabileceğiz. Hatta abartı gibi gelebilir ama günün birinde bütün dünyanın ortak dili belki de matematik olacak.” dedi.





İKARUS DAHA DA BÜYÜYECEK…”
İkarus Mental Aritmetik olarak bu alanda ciddi yatırımlar yapacaklarını da açıklayan Baytekin, “ Amacımız yine en kaliteli hizmeti sunmak, çocuklarımızın geleceğine en etkin ve en pozitif şekilde katkı sunmak. Tüm şubelerimizde oluşturduğumuz tamamen standartlaştırılmış fiziki koşullar, eğitim programları, yayın ve materyaller ile zihin geliştirme programlarında bir çok ilki geleceğimiz olan çocuklarımıza sunacağız.” İfadelerini kullandı. 
Merkezi Karşıyaka ilçesinde yeralan İkarus Mental Aritmetik Okulları, önümzdeki günlerde Mavişehir ve Bornova’da da şubeler açacak.




yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol