ESERKENT, TÜBİTAK YOLUNDA...

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde bulunan Eserkent Ortaokulu yönetici, öğretmen ve öğrencileri okullarında ilk kez organize edilecek

28 Nisan 2014 Pazartesi 14:49
ESERKENT, TÜBİTAK YOLUNDA...

 İzmir’in köklü eğitim kurumlarından Karabağlar Eserkent Ortaokulu 5 Mayıs 2014 Pazartesi günü gerçekleştirilecek “Tübitak Bilim Fuarı” hazırlıklarına hız verdi.

 
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Eserkent Ortaokulu Müdürü Serdal Atav, okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerinin ilk kez tanışacakları bu organizasyona büyük bir istek ve heyecanla hazırlandıklarını ifade ederken “Geleceğimizin güvencesi çocuklarımız, ülkemizin aydınlık yarınların inşa edecek kalıcı ve önemli eserler üretiyorlar. Öğreniyorlar, düşünüyorlar, projelendiriyorlar. Belki de çocuklarımızın projelendirdikleri bu bilimsel çalışmalar günün birinde gerçekleşecek ve insanlığa hizmet edecek buluşlar olarak bizleri gururlandıracak” dedi.
 
Okul Müdürü Atav, 5 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek bir törenle ziyarete açılacak “Eserkent Ortaokulu Tübitak Bilim Fuarı”nın 9 Mayıs 2014 tarihine kadar açık kalacağını, bilimsel çalışmalara ilgi duyan tüm İzmirlileri okullarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.“Tübitak Bilim Fuarı” heyecanını yaşıyor.


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.04.2014 14:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
oguzan oguz 2014-05-25 23:04:15

megama milgiler