'ERDOĞAN, MİLYARLARCA DOLAR ÇALDI...'

" Acaba Erdoğan, çaldığı paralarını nerelerde sakladığını bilmediğimizi mi zannediyor?"

28 Mayıs 2018 Pazartesi 02:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde vatandaşlardan yastık altındaki döviz ve altınlarını Türk lirasına çevirmelerini istemişti. Erdoğan, "Yastığının altında doları, eurosu olan kardeşlerim gidin paranızı yerli paraya yatırın. Bu oyunu hep beraber bozacağız. 28 gün sonra ülkemizin kaderi değişecek" ifadesini kullanmıştı.


Konuyla ilgili olarak Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunan Eski Pentagon yetkililerinden Michael Rubin, Erdoğan'ı da etiketleyerek "Erdoğan'ın sözünü dinleyip dolar ve avrolarını liraya çeviren Türkler, cocuklarının ve torunlarının geleceğini karartacaklar. Erdoğan milyarlarca dolar çalarak, Türkleri fakirliğe mahkum etti. #Turkiye @RT_Erdogan #ytl" diye yazdı.
 

rubin-twitter

Rubin, "Recep Tayyip Erdoğan, artık yolun sonuna geldi. Erdoğan yolsuzluklar yapmasa ve cehalet içinde olmasaydi, insanlar kendisine hakaret etmezlerdi" demişti.

'ÇALDIĞI PARALARI NEREDE SAKLADIĞINI BİLMEDİĞİMİZİ Mİ SANIYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yolsuzlukla da suçlayan Rubin, onun Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen ile 2013 yılına kadar müttefik olduğunu da vurgulayıp şu şok ifadeleri dillendirmişti: "Ben Gülen'i destekliyor muyum? Hayır, o da 2013'e kadar Erdoğan'ı destekledi. Erdoğan herkesi kandırdı. Acaba Erdoğan, Katar parasıyla ödeme yapamadığı zaman gerçekte kaç kişi kendisini izleyecek? Acaba Erdoğan, çaldığı paralarını nerelerde sakladığını bilmediğimizi mi zannediyor?"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.05.2018 02:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol