Dani Alves öldü mü? Gerçek ortaya çıktı

Cinsel saldırı suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Brezilyalı eski futbolcu Dani Alves'in intihar ederek hayatını kaybettiği öne sürüldü. Bu iddia sosyal medyayı karıştırıken haberin gerçek olmadığı ortaya çıktı.

10 Mart 2024 Pazar 15:33
Dani Alves öldü mü? Gerçek ortaya çıktı

Barselona kentindeki bir eğlence merkezinin tuvaletinde 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Dani Alves, 20 Ocak 2023'te Meksika'dan Barselona'ya geldikten sonra gözaltına alınmış, ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Barselona İl Mahkemesi, bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunan ve hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istenen Alves'i, 4 yıl 6 ay hapis, 5 yıl polis denetimi, 9 yıl mağdurdan uzak durma ve 150 bin euro para cezasına çarptırmıştı.

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan 40 yaşındaki eski futbolcuyla ilgili şoke eden bir haber sosyal medyada hızla yayıldı.

Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque, X hesabından, "Dani Alves intihar etti ve öldü" diye yazdı.

İntihar haberiyle ilgili resmi kaynaklardan herhangi bir doğrulama geçmedi.

Sosyal medyada gündem olmasının ardından Brezilyalı gazeteci, bir paylaşım daha yaparak Dani Alves'ten değil kendi kuzeninden bahsettiğini ifade etti.

Albuquerque, "Bu nedir, kayıp olan kuzenim Danielzinho'dan bahsediyordum. Zaten onu canlı buldular" ifadeleriyle sosyal medyayı trollediğini bir anlamda itiraf etti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol