YOLSUZLUK BAHANE KEYİFLER ŞAHANE!

Pakistan ziyaretinde bulunan Başbakan Erdoğan'a, Kültür Köyü'nü gezerken, hediye edilen takke küçük gelince, büyüğüyle değiştirildi.

23 Aralık 2013 Pazartesi 15:17
YOLSUZLUK BAHANE KEYİFLER ŞAHANE!

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün gece gittiği Pakistan'ın Pencap eyaletinin başkenti Lahor'da temaslarına başladı. Pakistan'a ziyarette bulunan Başbakan Erdoğan'a kaldığı otel önünde Pakistan halkı sevgi gösterisinde bulundu.


BAŞBAKAN'A GÜL YAĞMURU
Başbakan Erdoğan'ın konvoyu, Pakistan'ın Pencap Eyaleti'nin başkenti Lahor'da otel çıkışında gül yaprağı yağmuruna tutuldu. Başbakan Erdoğan'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti de dile getiren Lahorlular, "Yaşasın Türkiye-Pakistan kardeşliği" sloganları attı.

Başbakan Erdoğan'ı görmek için kaldığı otelin önünde bekleyen grup, Erdoğan ve Şerif'in posterleri ile iki ülke bayraklarını taşıdı.

ERDOĞAN'IN TAKKESİ GÜLDÜRDÜ
Pakistan'daki temaslarına başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ülkedeki eyaletlerin temsil edildiği Kültür Köyü'nü ziyaret etti. Başbakan Erdoğan'a burada takke hediye edildi.

Erdoğan'a ziyareti sırasında çeşitli yiyecekler ve hediyeler takdim edilirken bir de takke hediye edildi. Takkeyi deneyen Erdoğan, takkenin küçük gelmesi üzerine takkeyi büyüğüyle değiştirdi.

Pakistan'ın Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif de, Başbakan Erdoğan'a "Lastorlant" isimli 10 yaşında at hediye etti.

Erdoğan'ın takkesi küçük geldi

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.12.2013 17:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol