'Yeliz' Lakaplı AKP'li Çamlı'dan Akla Ziyan Sözler

TBMM oturumu sırasında 'Yeliz' isimli sahte hesabından yayın yaparken yakalanan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, zamların sorumlusu olarak CHP'yi gösterdi. Çamlı, benzin ve doğal gaz pahalılığını kabul ederek CHP'yi "Siz yaptınız oğlum bunları" sözlerle hedef aldı.

16 Nisan 2024 Salı 15:34
'Yeliz' Lakaplı AKP'li Çamlı'dan Akla Ziyan Sözler

27. Dönem AKP Milletvekili olan Ahmet Hamdi Çamlı, Meclis oturumu sırasından 'Yeliz' isimli sahte hesabından yayın yaparken yakalanmıştı.

O günden bu yana lakabı 'Yeliz' olan olan Ahmet Hamdi Çamlı, Akit TV'de adeta akıl tutulması yaşatacak açıklamalarda bulundu.

Zamlara tepki gösteren Çamlı, hayat pahalılığını kabul etti. Ancak Çamlı, zamlardan iktidarı değil CHP'yi sorumlu tuttu.

Çamlı, sadece zamları değil Orta Doğu'da yaşanan gerilimlerin sebebinin de CHP olduğu iddia etti.

"SİZ YAPTINIZ OĞLUM BUNLARI"

Çamlı'nın tepki çeken sözleri şöyle:

"Bir ara demiştim ki 'Zamlar oluyor. Kabul ediyoruz, hükümeti biz yönetiyoruz. Sonunda da dedim ki , bu zamlardaki CHP'nin katkısını neden konuşmuyoruz?' Bütün hepsi çullandılar üzerime 'Hı CHP yaptı' diye. Kılıçdaroğlu ne dedi?

O zaman görevdeydi. Atatürk'ün koltuğunda oturuyordu. O bile dedi ki, 'Ahmet Hamdi Çamlı zamların sorumlusunu buldu, Kılıçdaroğlu' diye. Düşünsene aklınla. Siz yaptınız oğlum bunları.Bu Orta Doğu'yu bu hale bırak sen Ürdün'ü, İran'ı, Suriye'yi, Şerif Hüseyin'i falan... Gavurlaşmış, gavurlara özenti duyan o kafalarınız çevirdi kardeşim."

"HER ZAMDA SENİN PAYIN VAR"

"Evet yapılan her zamda senin payın var. Neden? Sen verdin çünkü bu toprakları. Bu ülkeyi yönetemediniz. Sizin o müfsit aklınız, fitne aklınız, siyonizm ve masonluktan beslenen midesi ve 2 bacak arasından başka bir yerde çalışmayan o aklınız koca Osmanlı İmparatorluğunu yerle yeksan eden akıl odur. O yerle yeksan oluştan sonra kaçmıştır elimizden bütün doğal gazlar, petrol kaynakları. Şimdi eğer bunlara yapılan bir zam varsa bu konuşulmayacak mı? Bunu konuşmak isteyenlere lafı ağızlarına mı tıkacağız."

"45 LİRAYA BENZİN ALIR MIYDIK?"

"Bazı arkadaşlarımız bile 'Ya ne gerek vardı, falan' dedi. Bu doğal gaz bu petrol bugün niye 40 lira 45 lira oldu. Şayet bu aklın dedeleri bu ülkede ihanet etmemiş olsaydı ve doğal gaz, Musul'dur Kerkük'tür bu doğal gazlar bu ümmetin özgürce kullanabildikleri topraklar olsaydı bugün 45 liraya benzin alır mıydık?"

ÇAMLI'DAN AHMET HAKAN'A: "KİRALIKSIN!"

Öte yandan Ahmet Hamdi Çamlı, gazeteci Ahmet Hakan'ı da hedef aldı. Çamlı, Hakan'a "Elimizde büyüyen gevşek, Aydın Doğan'ın miçosu, terbiyesiz. Sen kiralıksın. Ben çıkarttım seni, sen adam oldun" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.04.2024 15:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol