ÜLKENİN BAŞBAKANI HALKINA KAHPE DER Mİ?

24 Haziran yaklaştıkça AKP cenahında söylemler hakarete yöneliyor. Son olarak Başbakan Binali Yıldırım'ın 'tamam'cılara yönelik söylediği öne sürülen sözler büyük tepki topladı.

31 Mayıs 2018 Perşembe 23:42

AKP dışındaki tüm muhalif kesimi ve insanları 'şer'de ittifak etmiş şekilde gösteren, kahpe ve hain gibi sıfatlar reva görülen skandal sözler AKP'li sosyal platformlarda paylaşım rekorları kırıyor. AKP'lilerin büyük bir marifetmiş gibi paylaştığı bu sözlere sağduyulu kesimin verdiği tepkiler bile umursanmıyor.

POYRAZ'DAN SERT KARŞILIK

Diplomasız, Musa'nın Gül'ü gibi kitaplarıyla AKP'lilerin ve özellikle de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belalısı haline gelen Yazar Ergün Poyraz da bu konuyu işleyen bir yazı kaleme aldı ve Başbakan Binali Yıldırım'a sert sözlerle yüklendi. İşte Poyraz'ın toplumsal'da yayınladığı o yazısı:

" Başbakan mı dersiniz boşbakan mı?

Binali Yıldırım, tamam efsanesinin ardından şöyle zırvalamış:

“Şer ittifakı tamam diyorsa, bize devam demek düşüyor. Tüm kahpelere ve hainlere inat Erdoğan’la devam…”

Bu sözler sokak kavgalarında söylenmedi. Bu sözler, üçüncü sınıf mahalle kadınları tarafından sarf edilmedi.

Bu sözler, bu ülkenin başbakanı olduğu iddia edilen şahıs tarafından utanmadan sıkılmadan demokratik haklarını kullanmak isteyen vatandaşlarımıza karşı kusuldu.

Başbakanlık koltuğunu işgal ediyor olmak hiç kimseye vatandaşa hakaret etme hakkını vermez. Onları aşağılama imkanı sağlamaz.

Başbakanlık koltuğunda oturmak hiç kimseye vatandaşa iğrenççe saldırma izni vermez.

Ne garip ki, Afrika ülkelerinde bile rastlanmayacak bir davranışı Binali Yıldırım bu halka reva gördü.

Binali biliyorsunuz 27 Mayıs 2016’da kurullarda görev dağılımın düzenleyen bir genelge yayınladı ve Yolsuzlukla Mücadele Kurulu kaldırdı.

Bu ülkenin gençleri ise vatan uğruna canlarını feda ediyorken, şu şiş göbek oğlu kumar masalarında görüntülenen Binali, Yolsuzlukla Mücadele Kurulu’nun çalışmalarına son verdi.

03.03.2017 tarihinde Binali Yıldırım, referandum çalışmaları için gittiği Sinop’ta “Abidik gubidik adam Başbakan oluyor” diyordu.

Şimdi Binali’ye bakıyorum da vallaha doğru söylemiş…" 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.06.2018 00:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Can okan 2018-06-03 15:54:07

Yaziklar olsun bunlarda ahlak olculeri tukenmis ama bu halk hesab soracak

Avatar
MUSTAFA GÜLÇİÇEK 2018-06-06 22:52:04

İZMİR'E BELEDİYE BAŞKANI OLAMIYANI BAŞBAKAN YAPARSAN BÖYLE KONUŞMASI NORMALDİR..BEN 60 YAŞINDAYIM İLK DEFA BÖYLE BÜYÜK BİR KAMPLAŞMAYA ŞAHİT OLDUM..İNANIN KARŞI GURUBA BAKINCA MİDEM BULANIYOR..BÜYÜK İHTİMALLE ONLARDA BİZE BAKINCA..NE OLDUDA KENDİ İNSANIMIZA DÜŞMANCA BAKAR OLDUK..İŞTE BÖYLE DALLAMALARIN KONUŞMALARI YÜZÜNDEN..HAVLAMASINI BİLMEYEN KÖPEK SÜRÜYE KURT GETİRİR..