'Türkiye yeniden seçime gidecek hem yerel hem genel...'

O partinin genel başkanı, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu işaret ederek, erken seçim yapılacağını ifade etti.

18 Ağustos 2023 Cuma 12:58

Milli Yol Partisi lideri Remzi Çayır, “Tayyip Bey’den yeni bir mucize bekleyenler çok bekler. Türkiye’nin çok kısa bir süre içinde yeni seçimlere gideceğini düşünüyorum" dedi.

Remzi Çayır, parti genel merkezinde düzenlediği toplantıda gündemi değerlendirdi. ANKA'nın haberine göre Çayır, özetle şunları söyledi:

"HAKLARIMIZI EFENDİLERİN SALTANATINA KURBAN ETMEYECEĞİZ"

"Hepimiz; insan olmaktan kaynaklanan, devredilmez, yok edilmez, baskılanmaz haklarımız var. Bu hakları, efendilerin saltanatına kurban etmeyeceğiz. Anayasa demiş ki, ‘Bir siyasi parti izin almadan; afişlerle, sembollerle basın toplantısı yapar, miting yapar. Başkasını huzursuz etmeyene kadar.’ Şu anda korku salıyorlar. Sebep ne? Sen ne için geldin? Benim hayatımı kolaylaştırmak için geldin, benim hayatımı zorlaştırmak için mi geldin sen? Sen bunun için mi iktidarsın? Kimse sormuyor. Yeter artık.

"TAYYİP BEY'DEN YENİ BİR MUCİZE BEKLEYENLER ÇOK BEKLER"

Siyaset zenginlerin işi olmuş. Bunu da değiştireceğiz. Zihniyet değişmedikçe, kafa değişmedikçe, plan değişmedikçe, yol değişmedikçe hiçbir şey değişmez. Tayyip Bey’den yeni bir mucize bekleyenler çok bekler. Ben değiştiğini görmedim. Yanlış yaptım dediğini de görmedim. Pardon dediğini de görmedim. Pert olmuş arabanın şoförüne arabayı yeniden teslim ederseniz işiniz zor.

"TÜRKİYE'NİN KISA SÜRE İÇİNDE YENİ SEÇİMLERE GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Millet çaresizlikten teslim etti ama ben Türkiye’nin çok kısa bir süre içinde yeni seçimlere gideceğini düşünüyorum. Sadece yerel seçimlerden bahsetmiyorum. Türkiye çok uzun süre bu şekilde devam edemez hayatına. Devam etme şansı yok. Hem yerel seçimlere. Hem genel seçimlere hazırlıklı olmak durumundayız.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.08.2023 13:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol