'Türkiye'den Suriyeliler Değil Türkler Gitsin'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, sosyal medyada skandal bir paylaşımda bulundu. Şen, Suriyelileri Anadolu’dan göndermek yerine Türklerin Orta Asya’ya geri dönmesini tavsiye etti.

22 Temmuz 2021 Perşembe 12:58
'Türkiye'den Suriyeliler Değil Türkler Gitsin'

Türkiye'de kontrolsüz göç sebebiyle yaşanan sorunlar giderek artarken, sorunların sebebi AKP'li isimler odak noktasını değiştirmeye çalışmaya devam ediyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Suriyelilere ilişkin paylaşımı tepki çekti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ''Türkiye'de kayıtlı ve kayıtsız toplam 5.3 Milyon Suriyeli var. Türk milletine soruyorum; 5.3 Milyon Suriyeli için ne yapılmasını istiyorsunuz?'' ifadeleriyle paylaştığı anketi alıntılayarak, ''Suriye’den gelenlere sordum. Diyorlar ki: İlk olarak bizden önce gelenler geldikleri yere gitseler, biz de yol yordam öğrensek, sonra biz gitsek'’ dedi.

Bu paylaşım sonrası tepkiler çığ gibi büyürken, Şen paylaşımını kaldırmadı.

Öte yandan  AKP'nin AR-GE ve Eğitim Başkanlığı'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in 2013'te Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen hakkında paylaştığı tweeti sosyal medyanın gündemine oturdu.
 
AKP'li genel başkan yardımcılarından Mustafa Şen'in Fethullah Gülen hakkında paylaştığı tweet ortaya çıktı. 2013 yılında paylaştığı tweette Şen, Fethullah Gülen'i övdü.

Şen, mesajında, "Bütün modern okulları ve dersaneleri toplasanız bir Bediüzzaman veya bir Hocaefendi çıkmaz. Moderni niye kutsuyoruz" ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.07.2021 16:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol