SORU BAKANA SORULDU, O RAHATSIZ OLDU!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'a CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat zor sorular sorunca AKP'ye yakınlığı ile bilinen yazar araya girdi.

10 Kasım 2014 Pazartesi 11:27
SORU BAKANA SORULDU, O RAHATSIZ OLDU!

 Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, CNN Türk'te yayınlanan Ankara Günlüğü programında gündeme dair sorulara cevap verdi. Programda CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Yalçın Akdoğan'a şuan Türkiye'de bulunan PKK sayısını sordu ama Akdoğan cevap vermedi. Soruya ilişkin herhangi bir rakam ve net cevap vermeyen Akdoğan PKK'nın eylemsizlik içerisinde şiddet olaylarına son verilmesi gerektiğinden bahsetti.

Programın ilerleyen saatlerinde canlı yayın esnasında ilginç bir olay da yaşandı. Vatan gazetesi yazarı Hüseyin Yayman'ın Hande Fırat tepkisi izleyenleri şoke etti. Programda çözüm süreci ve Kobani olaylarıyla ilgili birkaç keskin soru soran CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'a Vatan gazetesi yazarı Hüseyin Yayman, "Bi araya girebilir miyim Yalçın bey. Şimdi yayın öncesinde de konuşmuktuk Hande gerçekten bugün çok sert sorular soruyorsun" diyerek tepki gösterdi. AKP'ye yakınlığıyla bilinen Hüseyin Yayman bu ifadeleri kullanırken yüzü gülse de Yalçın Akdoğan cevap vermeden hemen araya girecek ortamı yumuşatmaya çalıştığı görüldü.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.11.2014 11:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol