Şevki Yılmaz'dan Mısıroğlu'nu Aratmayan Sözler!

Titiz Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Adıgüzel’in instagram canlı yayınına katılan AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın babası, Atatürk düşmanı, eski vekil Şevki Yılmaz, milli mücadeleyi küçümsedi.

15 Haziran 2020 Pazartesi 05:42

Rize eski Milletvekili ve AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın babası Şevki Yılmaz, katıldığı bir canlı yayında milli mücadele için skandal sözler sarfetti.

Titiz Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Adıgüzel’in instagram canlı yayınında konuşan Yılmaz şu sözleri kaydetti:

“Siz CHP’nin 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’ni kutladığını duydunuz mu? 100 yıldır CHP’nin Malazgirt’i kutladığını duydunuz mu? Malazgirt, senin İstiklal Harbi’ne mi benzer?

“BİZANS DİYORLAR”

Dünkü kasabamız köyümüz Yunan’ı denize dökmeye mi benzer Anadolu kapılarını Türk Kürt Arap el birliğiyle Malazgirt’te Sultan Alparslan ordusuyla açtı.

Bu kadar büyük bir zafer yok ama kutlamazlar.

Siz CHP’nin hiç İstanbul’un Fethi’ni kutladığını duydunuz mu?

İstanbul demiyorlar Bizans diyorlar zulüm 1453’te başladı. Senin Çanakkale Zaferi’ne mi benzer İstanbul?”

Sık sık Atatürk’e ve kurduğu rejime karşı sözleriyle gündeme gelen Şevki Yılmaz, vefatından önce “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen Kadir Mısıroğlu’ndan ettiği bu sözlerle pek eksik kalmadı.

Mısıroğlu ile kadim dostluğu olan Şevki Yılmaz’ın Çanakkale ve milli mücadele dönemini küçümsemesi ve yine bizim geçmişimiz olan Osmanlı’nın zaferleriyle kıyaslama yapması tepki çekti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.06.2020 05:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol