Kılıçdaroğlu: 48 Saat İçinde...

31 Mart yerel seçimlerinde sonuçlar son hızla belirlenirken CHP lideri Kılıçdaroğlu ilk olarak, "Demokrasi kazandı, Mart'ın sonu bahar" dedi. 

31 Mart 2019 Pazar 23:16
Kılıçdaroğlu: 48 Saat İçinde...

Kılıçdaroğlu Ankara’daki seçimlerin kazanılmasının ardından Demokrasi kazandı. Mart’ın sonu bahar” dedi. Kılıçdaroğlu daha sonra da canlı yayında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

" Yerel seçimi gerçekleştirdik. Öncelikle şunu söyleyeyim: Bugüne kadar çok sayıda seçim yaşadık, ilk kez bu kadar adaletsiz bir seçim gördük. İftira kampanyaları mı dersiniz medya mı dersiniz. Ama halk demokrasiden yana tavrını koydu. Bu Bizim için bütün baskılara iftiralara rağmen halk tavrını koydu. Bu bütün dünya için geçerli çünkü Türkiye'deki demokrasinin gelişmesi tüm dünya için önemlidir. İstanbul'da bizim elimizdeki verilere göre Ekrem İmamoğlu kazanmıştır. Bizi üzen şu Başbakanlık yapmış birinin yangından mal kaçırır gbi açıklama yapmasını yakıştıramadım. Islak imzalı tutanaklara bakıyoruz ve tüm verilere sahibiz. 48 saat hiç kimse uyumayacak, sandıklar terkedilmeyecek. Göreceksiniz İstanbul'a da bahar gelecek tıpkı Ankara'ya da bahar geldiği gibi. Bütün baskılara rağmen başarı elde ediyoruz. Bu 81 milyonun başarısıdır. Bu bir zafer demiyoruz bu bir başarıdır."

Öte yandan son bir saattir Anadolu Ajansı ve YSK verileri dondurdu. Her iki partinin oy oranı da İstanbul'da yüzde 48.7 ama veriler girilmiyor. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 31.03.2019 23:58
Anahtar Kelimeler:
Kılıçdaroğlu31 Mart
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol