İyi Parti'ye Katılan Melda Bayer kimdir?

Eski DSP Milletvekili ve Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Melda Bayer,bugünkü grup toplantısında İyi Parti'ye katıldı. Kürsüde bir konuşma yapan Bayer'in konuşması gündem oldu. Peki, Melda Bayer kimdir, kaç yaşında? Nereli? İşte Eski Devlet Bakanı Melda Bayer biyografisi...

21 Aralık 2022 Çarşamba 16:21
İyi Parti'ye Katılan Melda Bayer kimdir?

Eski DSP Milletvekili ve Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Melda Bayer, İYİ Parti'ye katıldı.

MELDA BAYER KİMDİR?

Siyasi hayatına 1995 yılında Demokratik Sol Parti'de mahalle sorumlusu olarak başlamıştır. Ankara il yönetim kurulu üyeliği ve Ankara il başkanlığı yaptıktan sonra 1999 yılında Demokratik Sol Parti Ankara Milletvekili olarak seçildi. Ankara'nın bütün ilçelerini ve köylerinin çoğunu gezerek sorunları tespit etti. Daha çok köylere yönelik çalıştı. Özellikle köylerin okul ve öğretmen sorunları üzerine gitti.

1999 yılında Divan Katip Üyesi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık yönetiminde görev aldı. 2001 yılında Devlet bakanı olarak görev aldı. Siyasi hayatı bu dönemden sonra DSP yönetiminde devam etti. Önce Parti Meclis Üyeliği görevinde bulundu. Daha sonra Mehmet Zeki Sezer genel başkanlığındaki DSP yönetiminde Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini sürdürdü.

Melda Bayer, Türkiye'nin bütün illerini, pek çok ilçesi ve köylerini görmenin ve buralara hizmet götürmenin en büyük kazancı olduğunu söylemektedir.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol