İmamoğlu: Kazandık, Fark 29 Bin...

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Anadolu Ajansı'nın manipülasyonlarına karşı açıklama yapmaya devam ediyor.

01 Nisan 2019 Pazartesi 02:29

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu önde gözükmesine rağmen veri akışını kesen Anadolu Ajansı'nın manipülasyonlarına karşı açıklama yapmaya devam ediyor. İmamoğlu'nun konuşmasından başlıklar şöyle:"Anadolu Ajansı görevini yapmıyor. Gerekli işlem yapacak. AA'yı kınıyorum. Bir heyet Anadolu Ajansı'na gitti. Sahada görev alan arkadaşlara yapacağım çağrı; süreç devam etmektedir. Orayı asla terk etmemelerini söylüyorum. Ne zaman sürecekse o kadar kalmalısınız. Dünya bizi izlemektedir. Keşke biz İstanbul'un seçimini resmi kurumlar tarafından açıklama yapılsaydı. Şu anda 31 bin 186 sandıktan 30 bin 86'sı sistemimize girilmiş durumda. Girilmeyen 100 sandıktır. Ortalama hesaba göre yüzde 80 oranında sandıktır. Aramızdaki sandıkta 29 bin fark ileöndeyiz. Artık bu farkın kapanma imkanı da yok" dedi.

Bu arada İstanbul seçimlerinde oy sayımı henüz sürerken ve kazanan belli değilken 'Kazandım' diyen Binali Yıldırım'dan son dakika karar değişikliği. AKP İstanbul İl Binası önüne otobüs getirildi ancak konuşma yapamadı. Az önce Yıldırım'i takip eden basın mensuplarına bu planın iptal edildiği iletildi. Yıldırım'ı takip eden gazetecilerden bazıları CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun koordinasyon merkezine gelmeye başladığı ifade edildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.04.2019 15:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol