İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu 1 saat gröüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ankara’da görüşme Ahlatlıbel’de yapıldı. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. 6’lı Masa’nın ilk toplantısı da Ahlatlıbel’de yapılmıştı.

14 Haziran 2023 Çarşamba 12:18
İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu 1 saat gröüştü

14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından alınan sonuçlar Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) değişim beklentilerinin seslendirilmesine neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun seçimlerin ardından yaptığı “değişim” çıkışı ise Türkiye’nin gündeminde önemli yer tuttu.

İmamoğlu’nun çıkışı sonrası CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekilli Özgür Özel de ”Sorumluluktan da fedakarlıktan kaçmıyorum” açıklamasıyla dikkat çekmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, partinin kurultay süreci ile ilgili Ankara Ahlatlıbel’de görüşme gerçekleşti. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasındaki görüşmede, yerel seçim, ve kurultay süreci, takvim, adaylık gibi başlıkların masada olduğu düşünülüyor.

KÜRSÜDE ‘DEĞİŞİM’ MESAJI VERDİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise dün partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmada değişimin önünü açacağını belirterek, “Gemiyi limana sağlam götürmek kaptanın görevidir. Kaptan olarak gemiyi sağlam götüreceğimi herkes bilsin” demişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.06.2023 12:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol