'Hurilerle Birleşme Bin Sene Sürecek' Diyerek Cennet Pazarladı!

Huriler hakkında konuşarak ‘cenneti pazarlayan’ İslamcının videosu yeniden gündem oldu. Videoda sakallı bir adam “Hurilerle birleşme 1000 sene sürecek. Her birleşmeden sonra tekrardan bakire olacaklar” diyerek cenneti cinsellikle güzelledi.

12 Aralık 2021 Pazar 14:48
'Hurilerle Birleşme Bin Sene Sürecek' Diyerek Cennet Pazarladı!

Hurilerden “İri gözlü billur sözlü beyaz tenli” diye bahseden sakallı takkeli adam, kendisini dinleyenlere hurilerle yapılacak ‘birleşme’nin detaylarını anlattı. Yeniden sosyal medyada gündem olan videoda şu ifadeler kullanıldı:

“Huri dünyaya gelse dünyadaki bütün erkekler onunla evlenmek için birbirini öldürür. Bir huri dünyaya tükürse dünyadaki bütün sular şerbet olur tadından içilmez. Bir huri başındaki yaşmağı sallasa onun kokusundan herkes bayılır. Bunlar bizim eşlerimiz olacaklar. Her hurinin üzerinde 70 kat elbise, 70’inin de rengi ayrı ama teni gözükecek. Sinek kanadı gibi düşünün. Bir birleşme 1000 sene sürecek. her birleşmeden sonra tekrardan bakire olacaklar. Şeriatta ayıp olmaz. Hanımınla birleşmeden aldığın zevk 5-10 dakika. Huriyle birleşmede kıl diplerine kadar herkes haz alacak.”

İŞTE O PES DEDİRTEN 'HURİ' VİDEOSU

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.12.2021 15:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol