Erdoğan'ın Veliahtını Açıkladı, Bakın Kimmiş?

AK Parti'de Erdoğan sonrası hesaplar yeniden alevlendi. Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Bülent Arınç, Abdullah Gül gibi isimlerin konuşulduğu parti liderliği için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

20 Şubat 2022 Pazar 16:15
Erdoğan'ın Veliahtını Açıkladı, Bakın Kimmiş?

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçimlerinde aday olup olamayacağı tartışmaları giderek büyürken, AK Parti'de Erdoğan sonrası hesaplar yeniden alevlendi.

Daha önce AK Parti'nin başına geçecek isimlerin arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bülent Arınç, Binali Yıldırım ve Abdullah Gül gibi isimler konuşuluyordu. 

Sosyal medyada kulis bilgiler paylaşan Ankara Kuşu adlı hesap AK Parti'nin başına geçecek ismi açıkladı. 

Hesaptan yapılan paylaşımda AK Parti'nin yeni genel başkanının HAS Parti'den AK Partiye geçen Numan Kurtulmuş olduğu öne sürüldü.

Yapılan paylaşım şu şekilde: "AK Parti’nin yeni genel başkanı Numan Kurtulmuş olacakmış @NumanKurtulmus"

Öte yandan Kurtulmuş, Kilis'te sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kurtulmuş, Kilis'in Suriye'de yaşanan olaylara seyirci kalmadığını ve 'ensar şehir' unvanını hak ettiğini ifade etti.

Kurtulmuş, "Kolay değil; 11 yıldır hemen karşı tarafta neredeyse her şeyimiz aynı olan, Suriye halkının önemli bir kısmını büyük bir zulüm içerisinde yaşamasına Kilis seyirci kalmamış, kopup gelen Suriyeli kardeşlerimize burada ev sahipliği yapmış, ekmeğini, suyunu bölüşmüştür. Burada Kilisliler, Suriye'den gelen kardeşlerimize tam manasıyla ensar olmuştur. Hani şehirlere isim veriyoruz; Kilis'e de bir unvan verilecekse, adının 'ensar şehir' olması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

‘TÜRKİYE, DOLAR DİLENEN ÜLKE OLMAYACAK’

Kurtulmuş, "Türkiye ihracat yapacak, istihdamını attıracak, alın teriyle kazandığı dolarlar üzerinden de Türkiye'nin döviz ihtiyacını karşılayacak. Ele güne avuç açarak, Türkiye dışarıda dolar dilenen ülke asla bir daha olmayacaktır. Bir daha IMF gibi kuruluşlarının kapısına giderek, Türkiye kendi bağımsızlığını riske eden birtakım ekonomik reçeteler peşinde asla koşmayacaktır. Üreteceğiz, milletimizin gücüne güveniyoruz. Türkiye'nin her alanda çok büyük potansiyeli var." ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.02.2022 18:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol