Erdoğan, Fatura Soygunu İçin 'Yaygara' Dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Muhalefetin elektrik ve doğal gaz konusundaki spekülatif gayretlerini boşa çıkarmak gerekiyor. Aslında tabii muhalefetin anlattığı, yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Her türlü indirimi uyguladık, uygulamaya da devam ediyoruz. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz” dedi.

11 Şubat 2022 Cuma 16:47
Erdoğan, Fatura Soygunu İçin 'Yaygara' Dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki Büyük Çamlıca Camisi çıkışında açıklama yaptı. Erdoğan, şunları söyledi:

“2 Sinovac, 3 de Biontech oldum. Bu aşıların tesiri ile de hamdolsun rahat bir şekilde ve kısa zamanda bunu geçirmiş oldum. Dört beş gün içerisinde aslında negatife döndük ve bugün de cuma ile birlikte halkımla bütünleşeyim istedim. Pazartesi nasip olursa Birleşik Arap Emirlikleri’ne de bir seyahatim olacak. Şu an itibarıyla bu süreç içerisinde, ne kırgınlık, ne yorgunluk, ne bitkinlik öyle bir şey olmadığı gibi evimde de çalışmalarımı; ulusal, uluslararası hepsini aynı şekilde yürüttüm. Ankara’da arkadaşlarımla olamadım ama İstanbul’dan Ankara’ya sürekli video konferans ile de olsa irtibatı sürdürdük.”

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili soruya ise şu yanıtı verdi:

“O benden bir gün sonra aslında başladı. Ama henüz eşim atlatamadı ve şu anda da bütün tedbirlere devam ediyor. Rahatsızlığı inanıyorum ki pazartesi gününe kadar dua ediyorum inşallah atlatır. Çünkü seyahate beraber gitmek gerekiyor. O beni yalnız bırakmaz. Muhakkak benimle beraber olması lazım.

Sürekli Ankara’dan gelen notlar var, o notları inceliyorum, görüşmeler yaptığım ülkelerin liderleri ile ilgili yine notlar, o ülkelerle ilgili gelen notlar. Şu an da bir Rusya-Ukrayna krizi var, bununla ilgili attığımız adımlar var, Ukrayna ziyaretinden sonra Türkiye’yi takip eden bu görüşmeleri de yürütmüş olduk. Libya’da gelişmeler var, orayı takip ediyoruz. Azerbaycan ile ilgili gelişmeler olumlu istikamette yürüyor. Onlar bizi zaten mutlu ediyor. Dünyadan kopuk bir siyaset veya liderlik olmaz, dünyayı da yakından takip ediyoruz.

“MUHALEFETİN ELEKTRİK VE DOĞAL GAZ KONUSUNDAKİ SPEKÜLATİF GAYRETLERİNİ BOŞA ÇIKARMAK GEREKİYOR”

Bir diğer taraftan da muhalefetin maalesef bu spekülatif özellikle elektrik ve doğal gaz konusundaki spekülatif gayretlerini de boşa çıkarmak gerekiyor. Aslında tabii muhalefetin anlattığı, yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Televizyonlara baktığımız zaman Batı’da şu anda elektrik, doğal gaz fiyatları nerelerde, biz şu anda vatandaşımızı rahatlatabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti yaptık. Her türlü indirimi uyguladık, uygulamaya da devam ediyoruz. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.02.2022 16:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol