ERDOĞAN'A ACİL 4 MADDELİK TARİHİ ÇAĞRI!

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, dolarla ilgili olarak, "Tarihi çağrı yapacağım" deyip 4 maddede önerilerini sıraladı.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:35
ERDOĞAN'A ACİL 4 MADDELİK TARİHİ ÇAĞRI!

Muharrem İnce, Erzincan mitinginde konuştu.

İnce'nin açıklamaları:

Ekonomi batıyor. Duvara toslamak üzereyiz. Ey AK Partili, MHP'li, HDP'li, İYİ Partili kardeşim, kamyon duvara toslamak üzere.

Bugün ekonomi kurmaylarımla birlikte saatlerce toplantı yaptım. Durdurulamayan doları, euroyu eğer ısrar ederlerse hepimiz batacağız. Ben de Erzincan'dan AK Parti Genel Başkanı sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tarihi bir çağrı yapacağım. Sayın Erdoğan, döviz kurları artıyor, kısa bir süre içinde bu bize daha yüksek enflasyon ve daha yüksek faiz olarak geri dönecektir. Milletimiz, gelir kaybına uğrayacak, ekonomik sistemimiz ciddi bir sıkıntı içinde girecektir. Kurtulmak için sayın Erdoğan, size sesleniyorum. Çağrımdır;

1- Lütfen size yanlış bilgiler veren danışmanlarınızı, ekonomi kurmaylarınızı gözden geçirin. Size yalan söyleyenleri bir an önce etrafınızdan uzaklaştırın.

2- Sayın Cumhurbaşkanı, Merkez Bankası'nın para politikasını bağımsız bir şekilde uygulamasına lütfen müdahale etmeyin.

3- Acil olmayan kamu yatırımlarının şimdilik erteleneceğini ve kamu mali disiplininin öncelikli olduğunu piyasalarla paylaşınız.

4- Bir dedikodu var, bu söylentiyi lütfen bertaraf ediniz. Kambiyo kontrolü ve yabancı para cinsinden varlıkların Türk lirasına dönüştürüleceği gibi çağ dışı uygulamanın doğru olmadığını paylaşınız.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
donald 2018-06-05 15:20:30

Merhaba ... benim adım Donald Athony ve bugün çok mutluyum çünkü bu iyi adamdan bir ipotek aldım, bu yüzden bu mesajı tüm dünyadaki tüm ipotek arayanlara paylaşıyorum. Eğer ipoteğe ihtiyacınız varsa ve banka ve özel şirket tarafından ayarlanmış ve hatta dolandırıcılık yaptıysanız ve daha fazla endişelenmeyin ve iyi niyetli bir adam tarafından sahip olunan bu meşru şirket ile iletişime geçin, şu anda [email protected] adresinden iletişime geçin