Ece Güner'den Ümit Özdağ'a cevap

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun koordinatör başdanışmanı Erdoğan Toprak’ın ‘evli’ olduğunu öne sürdüğü eski eşi Ece Güner'in İYİ Parti listelerinden aday gösterildiğini söyledi. İddiaya yanıt veren Güner, Erdoğan Toprak ile geçen sene boşandıklarını, kendisine Meral Akşener'in adaylık teklif ettiğini dile getirdi.

10 Nisan 2023 Pazartesi 14:47
Ece Güner'den Ümit Özdağ'a cevap

Avukat Ece Güner'in İYİ Parti'den milletvekili adayı gösterilmesinin ardından Twitter hesabından açıklama yapan Ümit Özdağ, Erdoğan Toprak'ın eski eşi Ece Güner'in İYİ Parti listelerinden aday gösterilmesi için Akşener'in 'devreye girdiğini' iddia etti.

İddiaya yanıt veren Güner ise Erdoğan Toprak ile boşandıklarını ifade etti.

Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Erdoğan Toprak'ın hâlâ evli olduklarını öne sürdüğü Ece Güner'i CHP'den aday yapmak istediğini ancak CHP tüzüğü buna izin vermediği için Güner'in İYİ Parti'den aday yapıldığını iddia etti.

Ümit Özdağ'ın ismini anmadan iddialara Twitter üzerinden yaptığı yazılı açıklamayla yanıt veren Güner ise şunları söyledi:

"Bazı yazılarda sayın Erdoğan Toprak’ın eşi olduğum ifade ediliyor. Bu haberler doğru değil. Sayın Toprak’la geçen yıl boşandık. Özel hayatımla ilgili açıklama yapmayı sevmediğim için bugüne kadar sustum.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem konusunda dört kitap yazdım: Kitaplarım millet ittifakının anayasa taslağının ilham kaynaklarından biri oldu. Sn. Akşener de çalışmalarımı takdir ettiler. Bir saygı-sevgi bağı oluştu. Bu seçimler öncesi de sayın Akşener bana teveccüh gösterip adaylık teklif etti."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.04.2023 14:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol