Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Prens Selman'ın bir araya gelmesine Olay Sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi ile görüşmek için Ankara'ya gelen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı uğurladı. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise iki liderin görüşmesine ilişkin ağır ifadeler kullandı.

23 Haziran 2022 Perşembe 06:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Prens Selman'ın bir araya gelmesine Olay Sözler

Türkiye’yi ziyaret eden Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşılandı.

Erdoğan'ın Selman ile görüşmesine muhalefetten tepki yağdı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Selman ile aynı fotoğraf karesinde yer alan Erdoğan'ı adeta topa tutarak şu ifadeleri kullandı:

"DÜN SÖYLEDİKLERİNİZİ BUGÜN İNKÂR ETTİNİZ"

"Tüm iddialarınızla sınandınız ve kaybettiniz! Dün söylediklerinizi, bugün inkar ettiniz! ‘Adalet'iniz Deniz Feneri Davası'nda batmıştı zaten! Kaşıkçı cinayeti'nin izini zannediyorsunuz ki dolarlar siler… Bu fotoğraf AKP/Erdoğan adına bir çürümüşlüğün, utancın fotoğrafıdır!

CHP'DEN SERT SÖZLER

CHP'den de, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın bir araya gelmesine çok sert tepkiler geldi.

Erdoğan-Selman buluşması siyasetin ana gündem konusu haline geldi. Ana muhalefet partisi CHP, iki liderin görüşmesine ilişkin peş peşe açıklamalarda bulunarak Erdoğan'a sert tepki gösterdi.

fv3xidjwaaabumi.jpg

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Arap Veliaht Prens Selman ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başkent'te bir araya gelmesine çok sert tepki gösterdi.

CHP'li Özkoç şunları söyledi:

"YÜZÜNÜ KIZARTTI VE O KİŞİYLE KUCAKLAŞACAK"

"Ben burada olduğum müddetçe bu belgeleri bu davayı devretmem demişti. Ne oldu Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüne? Ne oldu? AKP Genel Başkanı Erdoğan, yine söylediği sözün arkasında duramadı… Yargıçların tüm söylemlerine karşı, insanların tüm muhalefetine karşı o, yüzünü kızarttı ve bugün bu kişiyle kucaklaşacak."

fv3xiczxwaa3wlu.jpg

"ESKİDEN KATİL DİYORDU ŞİMDİ RESMİ TÖRENLERLE KARŞILIYOR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'dan da Erdoğan'a tepki vardı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Salıcı "Eskiden katil diyordu, şimdi resmi törenlerle karşılıyor. İşin ucunda dolar olunca herkesle dost olabiliyor. Prensip sahibi." ifadeleriyle Erdoğan'a yüklendi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.06.2022 07:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol