ÇATI ADAY'DA KRİTİK ADIM...

Cumhurbaşkanı adayının belirlemek üzere temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi.

30 Mayıs 2014 Cuma 16:29
ÇATI ADAY'DA KRİTİK ADIM...

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi için çatı aday önerisi görüşüldü. Görüşmenin olumlu geçtiğini belirten iki lider, herhangi bir ismin gündeme gelmediğini söylediler.

KILIÇDAROĞLU KAPIDA KARŞILADI

Kemal Kılıçdaroğlu, saat 14.40 sıralarında TBMM’deki makamına geldi. MHP genel başkanı bahçeli ise saat 15.00’de kurmayları ile Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Bahçeli'yi kapıda karşıladı.

ÇATI BULUŞMASI

Her iki lider tokalaştıktan sonra gazetecilere poz verdi. Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Bahçeli basına kapalı görüşmeye geçti. Görüşmede cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday önerisi konuşuldu.

GÖRÜŞME SONRASI ÖNEMLİ MESAJLAR
Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli, görüşmenin ardından da gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Görüşmenin olumlu geçtiğini belirten Bahçeli, “Görüş alışverişinde bulunduk. Olumlu, olgun bir görüşme olduğu kanaatindeyiz. Görüşmeler gerekiyorsa devam edecektir. Hiçbir isim telafi edilmemiştir. MHP olarak isimlerden ziyade prensipler üzerinde duruyoruz” dedi.

Görüşmede herhangi bir ismin gündeme gelmediğini dile getiren Kılıçdaroğlu ise “Son derece verimli ve yararlı bir görüşme oldu. Güzel bir görüşme yaptık. Nasıl bir cumhurbaşkanı olmalı bunun üzerinde durduk” diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.05.2014 16:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Elife Babadagı 2014-05-31 02:22:44

Çatı Aday olarak Türkiyenin gelecegi ,demokrasiye sahip hak veözgürlüklere saygılı ileri görüşlü halkını seven ayrıştırmayan dinimize, dinlere saygılı bu vasfi..T. Sn Abdullatif Şener