BAKAN'DAN ALENEN TEHDİT!..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Man adasına yönelik iddialarına AKP'li bakanların tepkisi dinmek bilmiyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu kez de Kılıçdaroğlu'nu alenen tehdit etti!

11 Aralık 2017 Pazartesi 01:50

" Kılıçdaroğlu, senin aklın gibi, ipin de çürüktür. Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum, sen bittin. Gözlerinden öpüyorum Kılıçdaroğlu. 'Gözlerinden öperim' demekle bırakmıyorum, daha yeni başladık yanına bir doktor al Kılıçdaroğlu. Sen daha kimi tehdit ettiğinin farkında bile değilsin. Hepimizin alnı açıktır" diyen Soylu, daha önce de 'ispat etmezsen boğazına ne takacağız göreceksin" ifadelerini kullanmıştı. 
Memlketi Trabzon'da konuşan Soylu, Kılıçdaroğlu'nu iftira atmakla suçladı. Türkiye'nin dış mihrakların yanısıra içeride de Kılıçdaroğlu'nun yalanları ve iftiralarıyla uğraştığını öne süren Soylu, " Vekilleri terörün cenazesinde dolaşıyor. Kendisi terörle iltisaklı olduğu için hapisteki kişileri ziyaret ediyor. Girdiği her seçimde milletten tokat yiyor ama akıllanmıyor. Şimdi de elindeki paçavralarla şov yapıyor. Oysa kendisi rezil oldu. Kılıçdaroğlu, senin aklın gibi ipin de çürüktür. Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum: sen bittin. Daha bitmedi gözlerinden öpüyorum Kılıçdaroğlu. 'Gözlerinden öperim' demekle de bırakmıyorum, daha yeni başladık yanına bir doktor al. Beraber iş çevirdiğin özel kalem müdürün iyi bilir doktorların hangi rezidanslarda ve dairelerde olduğunu. Sen buradan ne demek istediğimi anlıyorsun, gözlerinden öpüyorum, Kılıçdaroğlu gözlerinden. Sen daha kimi tehdit ettiğinin farkında bile değilsin. Sana bir şey söyleyeyim mi? Turpun büyüğü heybede Kılıçdaroğlu. Bugün 12'nci gün, tek tek sayıyorum. Şerefliysen ispat et, iftira atma. O iddiaları ispat etmesen buradan söylüyorum: şerefsizsin ve siyasi sahtekârsın" şeklinde konuştu.
 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol