AKP'lİ ÇELİK, YERDEN YERE VURDU!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, ATV ekranlarında yeni başlayan Veliaht yarışmasınının sunucunu yerden yere vurdu.

07 Ekim 2013 Pazartesi 18:17
AKP'lİ ÇELİK, YERDEN YERE VURDU!

 ATV'nin O Ses Türkiye'ye rakip çıkardığı Veliaht yarışmasını sunmaya başlayan oyuncu Gözde Kansu, ilk programda giydiği derin dekolteli kıyafetiyle eleştiri oklarına hedef oldu. 

Kansu'nun dekoltesi pekçok seyircinin tepkisini çekti. Konuyla ilgili çok sayıda eleştiri tweet'i atıldı. Kanala gelen tepkiler yönetimin Gözde Kansu ile ilgili değişiklik yapma kararını gündeme getirdi. Kanaldan sızan haberlere göre Kansu'nun yerine sunucu aranıyor.

ÇELİK: OLMAZ BU
Dün Beyaz TV'de katıldığı bir programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de, isim vermeden Kansu'nun kıyafetinden duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti. Televizyonda kimsenin kıyafetine karışmadıklarını söyleyen Çelik programdaki sohbetinde “Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez” dedi.

GÖZDE KANSU: YAZIK YA
Çelik'in kastettiği gün yarışma programı sunan ve tepki çeken tek isim Gözde Kansu'ydu. Kansu ise seyircilerden gelen "Enerjiniz süper" şeklindeki olumlu yorumların yanı sıra hakkında yapılan "Bu ne kadar iticilik, taklitçilik ve teşhircilik yazık yaa çok çirkin! Neden acaba?" şeklindeki bir yorumu da twitter sayfasından paylaştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.10.2013 18:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol