AKP'li Bahar Ayazoğlu, 'Arapları İstemeyen Haindir' Dedi

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, sosyal medyada Trabzon’daki Arapça tabelalara ve Arap turistlerin sayısına tepki gösteren vatandaşları vatan haini ve ırkçı diyerek hedef aldı. Ayvazoğlu, “Yılların emeği ile çıkmış bu tabloyu bir avuç ırkçıya vatan hainine yedirmeyiz” dedi.

26 Temmuz 2022 Salı 12:11
AKP'li Bahar Ayazoğlu, 'Arapları İstemeyen Haindir' Dedi

Her fırsatta yerli ve milli vurgusu yapan AKP'lilerin Türk halkından çok hemen her kimliğe yönelik inanılmaz hoşgörüsü öyle bir noktaya geldi ki artık en küçük bir tepkide bile 'hain' etiketi yapıştırmaya başladılar.

Bir süredir başta Uzungöl olmak üzere Trabzon ve Karadeniz'in çeşitli illerindeki Arapça tabela ve turistlere yönelik tepkiler sosyal medyada konu ediliyor. Bazı yurttaşlar, duruma tepki gösteriyor ve 'herşey para değil' yorumu yapıyor.

Tepkiler çoğalınca AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, harekete geçti ve konuya ilişkin video çekti.

Videosunda Araplara tepki gösteren yurttaşları hedef alan Ayvazoğlu, " “Yılların emeği ile çıkmış bu tabloyu bir avuç ırkçıya vatan hainine yedirmeyiz” ifadelerini kullanmaktan çekinmedi.
Arap turistlerin fazlalığına tepki gösteren vatandaşları hedef alan AKP Milletvekili, Arap düşmanlığı olduğunu belirterek, “Arap turistleri hedef alan açıklamalar manidar olduğu kadar şüphelidir. Kim bu provokatörler. “Arap coğrafyasından gelen turistlerin katkısı hepimizin malumu. Bu Türk turizminin geleceği ve gelir artırılması için önemli faktör. Doğu Karadeniz, Arap ülkelerinin vatandaşları için önemi oldukça fazla olan yeşillik yaylalarla doğal çekiciliği merkezi durumda. alt yapı yatırımları çok büyük emeklerle oluşturuldu. Meyvelerini toplamaya başladık. Özellikle Körfez ülkelerinden yüzbinlerce turistin tercihi oldu şehrimiz. Arap turistlerin özellikle tercih ettiği Cenevre ile yarışıyor Trabzon. Her şey planladığı gibi gittiği ekonomik atmosferin canlandığı dönemde sosyal medya üzerinden püskürtülen Arap düşmanlığı Arap turistleri hedef alan açıklamalar manidar olduğu kadar şüphelidir. kim bu provokatörler?

"ARAP SEVMEYENLER PROVOKATÖR VE HAİNDİR"

Açıkçası ben bunları bir ırkçıdan da ibaret diye düşünmüyorum. Bana daha çok ulusal ekonomimizi darbelere maksatlı operasyonel bir girişimin failleri gibi geliyor. Bana daha çok rakip ülkelerin turizm ajanları gibi geliyor. Yılların emeği ile çıkmış tabloyu bir avuç ırkçıya vatan haine yedirmeyiz. Hadlerini bilsinler. O rahatsız olanların misafirlerimizi hedefe koyanların bu şehre yardımları var mı? Turizmde etnisite olur mu? Milliyeti olur mu? Efendim Arapça tabelalar varmış. Eee? Esnafımız nasıl anlaşıp satacak malları. Bodrum’da Antalya’da ağırlık müşteri kitlesi Almanca ne biliyim yahut İngilizce tabelalar üzerinde de rahatsız oluyor musunuz beyler. Bu hedef alınması karşılıksız kalmayacak.Herkes ayağını da denk alsın.” diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.07.2022 13:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol