ULEMA TÜM MESAİSİNİ İZMİR'DE GEÇİRECEK

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Nesrin Ulema, milletvekili seçilmesi halinde yine İzmir’de oturan bir vekil olacağını, meclis mesaisi haricinde tüm zamanlarını İzmir’de geçireceğini söyledi.

27 Nisan 2011 Çarşamba 09:26
ULEMA TÜM MESAİSİNİ İZMİR'DE GEÇİRECEK

AK Parti İzmir 2.Bölge milletvekili adayı Eczacı Nesrin Ulema, seçim çalışmalarına Bornova’dan başladı.  Kazimdirik Mahalle Muhtarı Dilek İduğ Çelik ile görüşen Nesrin Ulema bir kadın milletvekili adayı olarak kadınlardan daha fazla destek beklediğini belirtti, milletvekili seçildiği takdirde iz bırakacak işler yapacağını söyledi.

2003 yılından bu yana AK Parti İzmir Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde görev aldığını, şimdi ise kendisine milletvekili adaylığı tevcih edildiğini anlatan Nesrin Ulema, İzmir’de bazı projelerin ortak akılla çözüleceğine inandığını ifade etti.

Seçim çalışmalarına daha sonra esnaf ziyaretleri yaparak ve vatandaşların isteklerini dinleyerek devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Nesrin Ulema, Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bornova Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanını ve Bornova Şoförler Odası’nı da ziyaret etti. Ulema, “Vatandaşın nabzını tutan sivil toplum örgütlerinin önemini bilen bir insanım. Bornovalıyım, içinizden biri olarak size destek olacağım. Önceliğimiz toplumun sıkıntılarıdır. Sizlerin de sorunlarımızı çözeceğiz .”dedi. Bornova’dan tek milletvekili adayının sadece AK Partili Ulema olması, Bornovalılar arasında büyük sevinçle karşılandı.

BAYRAKLI’YA DEV ŞEHİR HASTANESİ”

AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan İzmir projelerini vatandaşlara tek tek anlatan AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Nesrin Ulema, AK Parti iktidarında, ekonomi, sağlık ve eğitim başta olmak üzere birçok alanda son 80 yılda yapılmayan başarılara imza atıldığını söyledi. Nesrin Ulema, Bayraklı’da dev bir şehir hastanesi kazandırılacağını, Tepecik Devlet Hastanesi’nin yeniden düzenleneceğini, İzmir-Ankara otoyolu ve Çandarlı liman projelerinin yanı sıra, gençler için toplam 10 bin kişilik yurt yapılacağını anlattı.

Mardin Savul Kültür ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Nesrin Ulema dernek başkanı Metin Arslan, AK Parti milletvekili adayları Erdal Kalkan,  Abdullah Tekbaş, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Sarı ve İl genel meclis üyesi Mehmet Şahin Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada , “Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100.yılında sivil bir iradeyle kısa ve özgürlükçü bir anayasa hazırlamaktır. Güçlü bir toplum olmak için hızlı adımlar atmak istiyoruz. İzmir’i marka şehir yapmak yolunda ilerliyoruz.”diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol