'ÇAPULCU HEMŞEHRİLERİM" DİYE HİTAP ETTİ!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Engin Kıraç, Bahçelievler'de vatandaşlarla bir araya geldi. Genç aday, vatandaşlara "Çapulcu hemşehrilerim" diye hitap etti.

13 Haziran 2013 Perşembe 14:32
 'ÇAPULCU HEMŞEHRİLERİM

 Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiyenin en genç aday adayı Kıraç geçtiğimiz gün Bahçelievler Metro Kafe'de Bahçelievler halkı ile bir araya gelerek Bahçelievler'in sorunlarını dinledi. Kalabalık katılımın yaşandığı toplantı da önemli konulara yer verildi.

Genç aday yaptğı konuşmada, " Değerli Çapulcu Hemşerilerim. Ben buraya sizlerden destek istemeye gelmedim. Oy istemeye de gelmedim. Ben sizden doğru söyleyen, doğru projeleri hedefleyen adayalara oy vermenizi istemeye geldim. Bugün burada doğruları konuşacağız. Bizim yanlışlarla işimiz olmaz. Yapılacak birşey varsa konuşulacak birşey varsa doğru bir şekilde yapalım ve konuşalım" dedi.

HALK-DANIŞ EVİ...
Karşıyaka ile ilgili projelerini anlatan genç adayın, her projesini anlattığında konuşması alkışlarla kesildi. Halk-Danış Evi projesi ile de beğeni toplayan Kıraç, " Emekli vatandaşlarımızın mahallerimizde söz sahibi olması ve belediyemizin bu deneyimlerden tecrübelerinden faydalanılabileceğini göstereceğiz" demesi emekli katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

"KİMSENİN ADAYI DEĞİLİM..."
Yaptığı konuşmanın sonlarına doğru önemli bir noktaya değinen genç aday adayı, " Ben kimsenin adamı değilim. Ne Baykalcıyım. ne Kılıçdaroğlucuyum, ne de bir başkasıcıyım. Benim partimin genel başkanı kimse ben onunla birlikte çalışıyorum. Onunla birlikte yol alıyorum ve alacağım" dedi. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.06.2013 14:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Veli kara 2013-08-31 21:28:41

Tenrik ederim