TRAVEL TURKEY İZMİR'İ 'O' AÇACAK

İzmir'de 8–11 Aralık arasında düzenlenecek Travel Turkey İzmir 2011 Turizm Fuar ve Konferansı'nı bakın hangi Cumhurbaşkanı açacak.

06 Aralık 2011 Salı 14:50
TRAVEL TURKEY İZMİR'İ 'O' AÇACAK

 İzmir'de 8–11 Aralık arasında düzenlenecek Travel Turkey İzmir 2011 Turizm Fuar ve Konferansı’nın açılış törenine, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da katılacak.

Törende ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Hollanda Kraliyeti Büyükelçilik Müsteşarı Matthijs Van Der Plas, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, üst düzey bürokratlar, iş dünyası temsilcileri, yurtiçi ve yurtdışından birçok sektör profesyoneli de bulunacak.


İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek Travel Turkey İzmir, turizmcileri buluşturacak. Açılışta Slovenya Ticari Konsolosu Bostjan Skalar’ın sunumu ardından Slovenyalı sanatçı Anja Bukovac’in keman gösterisi ve Çorum “Hitit Kıyafetleri” defilesi yer alacak. Travel Turkey İzmir 2011 Turizm Fuar ve Konferansı İZFAŞ, TÜRSAB ve Hannover-Messe International İstanbul işbirliğiyle beşinci defa düzenleniyor. Hollanda’nın partner ülke, Yunanistan’ın onur konuğu ülke ve Kütahya’nın partner il olduğu Turizm Fuar ve Konferansı’nda, yaklaşık 20 ülkeden ve 50’den fazla ilden yerli ve yabancı 600’ün üzerinde katılımcı yer alacak.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol