Sedat Peker O Gün Seçimin Kaderini Değiştirecek

Yaklaşık bir buçuk yıldır her söylediği her yazdığı olay olan Sedat Peker'e yakın isimlerden Emre Olur, seçimlerden iki ay önce herşeyin ortaya döküleceğini söyledi.

21 Temmuz 2022 Perşembe 15:46
Sedat Peker O Gün Seçimin Kaderini Değiştirecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan SADAT'a, Gazeteciler Ertuğrul Özkök'ten Cem Küçük'e, Binali Yıldırım'ın oğullarına kadar her biri büyük sansasyon yaratan açıklamalara imza atan Sedat Peker'in gece saat 23.00 sıralarında açıklama yapacağı iddia edilmişti.

Söz konusu iddia hem Peker hem de ona yakın isimlerden Emre Olur tarafından yalanlandı.

SEDAT PEKER'E AİT HESAPLAR DEĞİL...

Kişisel platformundan açıklama yapan Emre Olur, " "Sevgili arkadaşlar; binlerce tweet atıyorsunuz, “23:00’de paylaşım yapılacakmış” diyorsunuz.  @delicavus_nth ve  @uzuncavus_ Sn. Reis Sedat PEKER’in kontrolünde olan kendi hesaplarıdır. Haricinde açılan sahte hesapları lütfen takip etmeyin, tweetlerini paylaşmayın. Bilginize… Deliçavuş yeni isimli bir hesap var. Bu hesap Sn. Reis Sedat PEKER’e ait değildir. Kendini bilmez birkaç kişinin algı operasyonu yapmak için açtığı sahte bir hesaptır. Sn. Reis Sedat PEKER genel seçimlerden 2 ay evvel açıklamalarda bulunacaktır. Bunun haricinde yapılacak paylaşımlara lütfen itibar etmeyiniz." dedi.

Sedat Peker: Aklınızın Almayacağı Videolar Yayınlayacağım, RESMİ TIKLA, OKU!

Sedat Peker, 2.5 Milyar Dolarlık Kumar Listesini Açıkladı, Olay İsimler, RESMİ TIKLA, OKU!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.07.2022 16:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol