Cinci Pelin Hürman: 1400 Cin Kavmine Komut Veriyorum

İslam dini hem siyasette hem hayatın diğer alanlarında tepeden tırnağa istismar edilmeye devam ediyor. Adeta tarikat ve cemaat enflasyonunun yaşandığı ülkede "cin çıkarma seansı" ile gündem olan Pelin Hürman isimli kadın yine konuştu ve bin dört yüz cin kavmini komutlandırabildiğini iddia etti.

07 Ağustos 2022 Pazar 11:26
Cinci Pelin Hürman: 1400 Cin Kavmine Komut Veriyorum

Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman, alay konusu olmuş, hareketleri ve sözleri tepki çekmişti.

İçine cin girmiş insanların kendisine başvurması gerektiğini, kendisinin cinci değil metafizik uzmanı olduğunu öne süren Hürman, insanları din üzerinden istismar etmeyi sürdürdü.

Sufilerle çalıştığını, bunların rahmani varlıklar olduğunu öne süren Hürman, " Tam bin dört yüz cin kavmini komutlandırabiliyorum. Bunu herkes birgün anlayacak." dedi.

İLMİM DOĞUŞTAN GELİYOR

Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Zor Ama Yine De Sor' programına konuşan Pelin Hürman, aslında üfürükçülüğe karşı olduğunu, haksız yere linç edildiğini kaydetti.

Hürman," Kişilik haklarıma saldırılar oldu. Namusuma saldırılar oldu. İlmim doğuştan geliyor. Bunun bir okulu yok, bir öğrenimi yok. İnanan olur, inanmayan olur. Bunlar tartışılır. Herkes inanacak beni sevecek diye bir şey yok" dedi.

Cinci Kadının Eski Fotoğrafları Olay, RESMİ TIKLA, OKU!

ORTADA ÇOK ŞARLATAN VAR...

Şarlatan ifadesine yönelik tepkisi de sorulan Hürman, " 'Hocayım' diyorlar muska yazıyorlar, okunmuş su veriyorlar, 'sirkeli sularla yıkan' diyorlar. Hoca camidedir. Hoca vaaz verir. Çoğu şarlatana evet ben de karşıyım. İnsanlar da benim için bu şekilde düşünebilir. Çünkü o kadar çok bu piyasada böyle insanlar var ki dolandırılıyor. İnsanları daha büyük bir kaosun içerisine sokuyorlar. Evet çoğu insan ruhsal durumu sıkıntıda olanlar. Bipolar olanlar var, narsist olanlar var, şizofren hastalığı olanlar var. Bunların hepsi tamamen doktorluk. Ben 8 yıldan beri bu işin içerisindeyim. Bakımlardan para almıyorum. Bedeninin içerisindeki kötü enerjiyi def etmeden asla ve asla para almıyorum. Herhangi bir büyü ve sihir olayı için aylarca ben uğraşıyorum ve bunun sonucunda o insanlar ferahlarlarsa kendileri ücret talep ediyor gönüllerinden ne koparsa. Öyle benim bir fiyatım yok" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.08.2022 11:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol