Cinci Kadın Pelin Hürman'ın Eski Fotoğrafları Olay!

Canlı yayında cin çıkarma seansı yapmasıyla Türkiye'nin gündemine yerleşen Pelin Hürman, eski hali ortaya çıktı. Sözcü yazarı gazeteci Yılmaz Özdil de, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yerine gelecek ismi 'benim adayım' diyerek açıkladı.

22 Haziran 2022 Çarşamba 13:00
Cinci Kadın Pelin Hürman'ın Eski Fotoğrafları Olay!

Geçen günlerde Beyaz TV ekranlarında şoke eden bir durum yaşanmıştı.

Yasak olmasına rağmen Beyaz TV'nin YouTube kanalında Sercan Kahveci’nin sunduğu “Her Açıdan” programında Kendini 'Metafizik uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman cin çıkarma seansı yaptı.

BİR BUÇUK DAKİKADA CİNİ ÇIKARTIRIM

İçine cin girdiğini düşünenlerin de kendisine başvurması gerektiğini söyleyen Hürman, "Bir buçuk dakikada çıkartırım, kahvemi çayımı içer giderler" dedi.

SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU

Pelin Hürman'ın cin çıkarması ve "Donat donat donat" sözleri de haliyle sosyal medyada dalga konusu oldu. Videoya yüzlerce yorum yağdı.

ESKİ HALİ ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyada gündem olan Pelin Hürman'ın eski hali ortaya çıktı. Bir sarışın bir esmer olan Pelin Hürman'ın eski hali de sosyal medyada ayrıca gündem oldu.

CİN ÇIKARMA SEANSLARI

Cin çıkarma seansları, sözde hocaların sözde tedavileri Cumhuriyet ile birlikte yasaklandı. Bugün halen cin çıkarma seansları yapmak hukuken yasak. Ayrıca, cin çıkarma seanslarında uygulanan şiddet nedeniyle yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Bu çağdışı uygulamaların televizyon stüdyolarında çekilip YouTube kanallarında yayınlaması tepki çekti, sosyal medyada eleştirildi.

REMIX SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Videonun sosyal medyada hızla yayılmasının Müzisyen Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından ‘cin çıkarma seansı’ için “Keşke remix adam falan bi şarkı yapsa bu videodan.” şeklinde yorum yaptı. Yorumun ardından remix adam olarak bilinen Yunus Emre Gezer Pelin Hürman’ın ‘cin çıkarma seansını’ remix yaptı. Hızlandırılmış bir şekilde efektler eklenen video kısa sürede sosyal medyada tekrar gündem oldu.

"Benim hazine bakanı adayım"

Gazeteci Yılmaz Özdil'in konuyla ilgili videoyu paylaşarak "Nebati görevden alınırsa, benim hazine bakanı adayım bu arkadaş…" notu gülümsetti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.06.2022 13:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol