Osman Altuğ'dan Danışman Tepkisi: Utanıyorum...

Necmettin Erbakan'ın Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı Osman Altuğ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarına canlı yayında zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi.

23 Aralık 2021 Perşembe 16:23
Osman Altuğ'dan Danışman Tepkisi: Utanıyorum...

Türkiye Cumhuriyeti 54. Dönem Hükümetinde Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Osman Altuğ, TV5'te katıldığı Ters Açı isimli programda, iktidar partisinde danışmanlık görevini yapanlara tepki gösterdi.

"Nereden buluyorsun bu danışmanları? Partide bilmem neymiş, olmuş sana başdanışman" ifadelerini kullanan Altuğ, "Bu danışmanları gördükçe utanıyorum" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Ben de Türkiye Cumhuriyeti 54. Dönem Hükümet döneminde Ekonomiden Sorumlu Başdanışmandım. T.C. Yani sanıldığı gibi Erbakan hocamızın şahsi danışmanı değilim. Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin danışmanıydım. Şimdi bu danışmanları gördükçe utanıyorum 'Ben danışmandım" demeye."

"YETER Kİ İKTİDAR PARTİSİNE FAYDALI OL DANIŞMAN OLURSUN"

Altuğ, başdanışmanların işlevini "Yeter ki iktidar partisine faydalı ol" diyerek tanımlayarak, "olduğun ne olmadığın önemli değil. Bunların hepsi masraf... Onun için ne yapacaksın? Masrafları kısacaksın, gelirleri artıracaksın" diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.12.2021 16:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol