TETRA PAK'IN GELİNİ ÖLMÜŞ AMA...

Süt ve meyve suları için ambalaj üreten dünyaca ünlü Tetra Pak’ın veliahtının, ölen eşinin cesedini iki ay boyunca...

19 Temmuz 2012 Perşembe 11:09
TETRA PAK'IN GELİNİ ÖLMÜŞ AMA...

 5.4 milyar dolarlık Tetra Pak’ın veliahtı olan 49 yaşındaki milyarder Hans Kristian Rausing’in, eşinin cesedini iki ay boyunca milyonlarca dolarlık malikanesinde çanta ve elbiselerin altında sakladığı anlaşıldı.

Ünlü milyarder dün, eşinin cesedinin yasal ve saygın şekilde gömülmesini engellemekten Batı Londra Magistrates Mahkemesi’nde hakim önüne çıktı.
İngiltere’nin en zengin kadınlarından biri olarak tanınan Eva Rausing’in son olarak 3 Mayıs’ta sağ olarak görüldüğü ve cesedinin o tarihten beri 50 odalı malikanede saklandığının sanıldığı bildirildi. Garip olay ünlü veliahtın alkollü araba kullanmaktan polisçe gözaltına alınması üzerine ortaya çıktı.
Rausing’in malikanesinde arama yapan polis, elbise ve çanta yığınlarının altında Bayan Rausing’in iyice çürüyen cesedine rastladı.
İlk incelemelere göre Bayan Rausing’in muhtemelen kalp krizinden öldüğü sanılıyor. Alkol sorunu olan Hans Kristian Rausing’in, eşinin cesedini neden evde sakladığı ise henüz belirlenemedi. Kefaletle serbest bırakılan ünlü milyarder, eşinin yasalara uygun ve saygın bir şekilde gömülmesini engellemekten yargılanacak.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol