İki Ünlü Manken Kavga Etti, Ortalık Tezahürattan Yıkıldı!

Bir tanıtım etkinliği için Slovakya’ya giden iki ünlü İngiliz manken gece kulübü önünde bilinmeyen bir nedenle saç baş birbirine girdi. Yaşanan anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Olayı ayırmak yerine izleyen etraftakiler bir de tezahürat yaptı.

19 Mayıs 2022 Perşembe 10:46
İki Ünlü Manken Kavga Etti, Ortalık Tezahürattan Yıkıldı!

İngiltere’nin ünlü mankenleri arasında yer alan Crystal Foster ve Beth Adams, bir tanıtım etkinliği için gittikleri Slovakya’nın başkenti Bratislava’da saç baş kavga etti.

Bir gece kulübünde düzenlenen etkinlik sırasında beyaz elbise ve ince topuklu ayakkabı giyen Foster ve Adams bilinmeyen bir sebeple ağız dalaşına girdi.

Medyaradar’ın aktardığına göre birbirlerine hakaret eden mankenleri kimse durdurmaya çalışmazken tartışma kısa bir süre içinde fiziksel kavgaya dönüştü.

İngiliz medyasında yayınlanan videoda ise iki kadının birbirine yumruk attığı ve saçlarını çekiştirdiği görülüyor. 26 yaşındaki Foster ile Adams’ın kavgası sırasında kadınlardan birinin sarı renkli peruğu koparken, insanlar kavgayı ayırmak yerine izleyerek tezahüratlarda bulunduğu görüldü.

Foster, mekandaki güvenlik görevlisinin kendisini taciz etmesinden sonra kavganın çıktığını iddia etti. Fakat işletmenin sözcüsü ise mankenlerin mekanda olay çıkardığını güvenlik görevlisinin araya girdiğini söyledi. Yetkili, “Davetlilerden biri diğer konuklara fiziksel saldırı uygulamaya başlayınca güvenlik görevlisi müdahale ederek kadınları çıkardı. Mekanın dışında yaşanan kavgayı durdurmak gibi bir görevimiz ise yok” dedi.

Olay yerine polisin de çağrıldığı açıklanırken mankenlerin ilk uçakla İngiltere’ye döndüğü de belirtildi.

O ANLARI İZLEMEK İSTERSENİZ VİDEOYU TIKLAYIN!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.05.2022 10:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol