'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM TAYYİP'

Almanya’nın Köln kentinde, İslam karşıtı Pegida’nın uzantısı Kögida adlı grubun düzenlediği gösteriyi protesto için yapılan mitinge katılan AKP İstanbul Milletvekili ve AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Metin Külünk, yeşil sermaye mağdurunun protestosuyla karşılaştı.

06 Ocak 2015 Salı 11:33
'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM TAYYİP'
Gösterinin yapıldığı meydanda Almanlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Metin Külünk’ü, yeşil sermaye mağduru olduğunu iddia eden Hanifi Doğan’ı (70) yanına çağırdı. İkili bir süre sakince konuştu. Ancak Hanifi Doğan daha sonra, “Hakkımı helal etmiyorum Tayyip sana” diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine  Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımıza haksızlık ediyorsun” diyerek Hanifi Doğan’ın yanından uzaklaştı. Yeşil sermayenin kendisini yaklaşık bir milyon Mark dolandırdığını ileri süren Hanifi Doğan, Metin Külünk’e, “Hakkımı sana da helal etmiyorum” diyerek bağırmaya devam etti.
Dört çocuk babası ve 41 yıldır Almanya’da yaşayan Hanifi Doğan, “Milli Görüş camilerinde bizlerden para topladılar. ‘Memlekette sizin de bir taşınız’ olsun dediler. Ama ne yazık ki soyulduğumuzu öğrendik” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.01.2015 11:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol