'YÜZDE 45'İ BİLE BULAMIYORLAR'

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken seçim ile ilgili sözlerine ilişkin konuştu, ittifak için rakam verdi.

13 Mart 2018 Salı 00:54

CHP'lİ Özgür Özel, erken seçim iddialarını değerlendirdi. Özel, “Öne çekerse cumhurbaşkanı değişecek biliyor. Rakamlar onu gösteriyor. Panik bu. Ondan fırça atıyor. ‘Seçimi niye öne çekeyim kardeşim' diyor. Görev süremi niye bitiriyorsunuz. O da biliyor seçimi kazanamayacağını. O, 50 artı 1 olmuyor. Topluyorlar, topluyorlar büyümüyor, küçülüyorlar. MHP getirdiğinden fazla götürüyor. AKP ve MHP birlikteliği 50 artı 1'i değil şu anda 45'i bile geçemiyor. Hepimiz bunu biliyoruz” yanıtını verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çokça söylediği bir söz var. Ne diyor, ‘bu memlekete iki yüzyıldır istikamet dayatılıyor' diyor. Ne var orada, Sened-i İttifak var. İttifak senedi. 1808. İttifak Senedi, Sened-i İttifak ne olarak kabul ediliyor senedi ittifak Osmanlı'daki ilk demokratikleşme hamlesi. Buna kızıyordu. Şimdi başka bir senedi ittifak var. Ne diyorlar. Seçimlerin 7. günü partiler aralarındaki ittifakın belgesini YSK'ya sunacaklar diyor. Yeni bir ittifak senedi. Rövanş senedi. Neyden rövanş alıyor. Demokrasiden.

Yeni bir ittifak senedi, bu ne yapıyor, Meclis'i yetkisiz, etkisizleştiriyor. Meclis'in yetkilerini yeniden saraya götürüyor. Gerçekten tam bir rövanş.

“15 TEMMUZ AKŞAMININ TIRSAKLARI”

’15 Temmuz'da tankın üstünde ittifak kurmuş’. Keşke görseydik seni tankın üstünde Mehmet Parsak. 15 Temmuz akşamının tırsakları şimdi çıkmışlar Mehmet Parsak beyefendi biz tankın üstünde ittifak kurduk. Görmedik seni tankın üstünde. Millet tankın üstüne sen bir yerlerden iktidarın paçasına tutun diye çıkmadı. Şimdi çıkmışlar tank kahramanlığıdır anlatıyorlar.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.03.2018 02:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol