Ve Kılıçdaroğlu Kararını Verdi!

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’na yapılan hakaretlerle ilgili dava açılacağını söyledi.

04 Ağustos 2018 Cumartesi 14:47

24 Haziran seçimleri sonrasında CHP’de başlayan olağanüstü kurultay tartışması devam ediyor. CHP Genel merkezi olağanüstü kurultay yapılmayacağını söylerken, parti içinde yönetime muhalif olanlar kurultay taleplerini dile getirmeye devam ediyor.

Bir yanda CHP’deki kurultay tartışması devam ederken, öte yandan tüm bu süreçte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaretlerle ilgili avukatı Celal Çelik harekete geçiyor. Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’na yapılan hakaretlerle ilgili dava açılacağını söyledi. “Sonradan kimse özür dileyerek af dilemesin! Eleştiriyi hoş görürüz, hakareti asla!” diye yazan Celal Çelik, “Yasal işlem için, Hakarete yönelik ekran görüntülerini [email protected] adresine göndererek katkı verebilirsiniz...” çağrısında bulundu.

İşte Celal Çelik’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Bill Johnson 2018-10-18 13:54:26

Meşru bir kredi almak her zaman büyük bir sorun olmuştur. Finansal sorun yaşayan ve buna çözüm bulunması gereken müşteriler için. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru bir borç verenden kredi ararken endişe duydukları bir şeydir. Fakat .. borç verme sektöründe bu farkı yarattık. % 3 faiz oranına kadar 5.000 USD - 500.000.000 USD USD aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. Bu e-postayı hemen yanıtlayın: [email protected]