'SÜPER DAMAT' ADAY OLDU...

Ağa çocuğu Ekmen, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in memleketi Gercüş'ten AKP Belediye Başkan adayı oldu. 7 yıl önce evlenen Ekmen ve eşine 30 kilo altın ile 20 bin dolar takılmıştı.

25 Kasım 2013 Pazartesi 13:40
'SÜPER DAMAT' ADAY OLDU...

 Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in memleketi Gercüş'te yerel seçimlerde yarışacak AKP Belediye Başkan adayı belli oldu. Devlet eski Bakanı CHP'li Adnan Ekmen'in yeğeni ve Gercüş'ün son ağası Bedrettin Ekmen'in oğlu Şehmus Ekmen, AKP Gercüş Belediye Başkan adaylığı için başvuru yaptı.

Mehmet Şimşek'in de özel önem verdiği Gercüş seçiminin AKP ile BDP arasında geçmesi bekleniyor. 2009'da yapılan belediye başkanlığı seçimin yüzde 61 oyla BDP'li Esat Üner seçilmiş, AKP adayı yüzde 36 oyda kalmıştı.

AKP adayı 33 yaşındaki Şehmus Ekmen, 7 yıl önce Gercüş'te dillere destan bir düğünle evlenmişti. 6 bin kişinin katıldığı düğünde damat Ekmen ile gelin İmran Hamidi'ye 30 kilo altın ile 20 bin dolar takılmıştı. Dönemin Batman Valisi Haluk İmga'nın şahitlik yaptığı düğünde gelin İmran Hamidi altınları taşıyamayınca, takılar 2 ayrı valize konulmuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.11.2013 13:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol