'SORARIM KİM ŞEREFLİ...'

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş: Küfürsüz konuşamayan zatlar bilsin, HDP İstanbul'da üçüncü partidir.

03 Ağustos 2015 Pazartesi 16:46
'SORARIM KİM ŞEREFLİ...'

 "Boğaz'da, yalılarda viski yudumlayıp HDP'ye oy veren şerefsizler" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt veren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "HDP İstanbul’da üçüncü partidir. Türkçe’yi doğru dürüst konuşamayan Türk milliyetçilerinden daha çok oy almıştır. Küfür kullanmadan cümle kuramayan o zatlar bilsin ki, HDP Türkiye’nin en yoksul semtlerinden, kentlerinden oy almıştır, öyle üçüncü parti olmuştur. Mali durumu iyi olanlar da oy vermiş olabilir, her bir oy veren bizim için önemlidir. Seçmenimize küfür, hakaret edene de bin misliyle iade ediyoruz" dedi.

HDP Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirtaş, şunları söyledi:

TSK'nın Zergele köyünü bombalaması

Dünkü toplantılarımız sonrasında, hava saldırılarında sivillerin katledildiği köye bir HDP heyetinin gitmesi kararlaştırıldı. Heyet gidip olay yerinde tespitler yapacaklar. Eğer Dışişleri, AKP yetkilileri ya da Arınç heyete katılabilir. Alçaklığı orada tespit edelim. Buyursunlar dahil olsunlar, ne olmuş bitmiş, raporlasınlar.
Bahçeli'nin 'HDP'li şerefsizler' sözü

HDP İstanbul’da üçüncü partidir. Türkçe’yi doğru dürüst konuşamayan Türk milliyetçilerinden daha çok oy almıştır. Küfür kullanmadan cümle kuramayan o zatlar bilsin ki, HDP Türkiye’nin en yoksul semtlerinden, kentlerinden oy almıştır, öyle üçüncü parti olmuştur. Mali durumu iyi olanlar da oy vermiş olabilir, her bir oy veren bizim için önemlidir. Seçmenimize küfür, hakaret edene de bin misliyle iade ediyoruz. Seçim öncesi hırsızdan hesap soracağız deyip seçim sonrası sarayda sefa sürenler mi şerefli?

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.08.2015 16:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol