Oylar Çalındı mı Binali Bey?

Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AKP adayı Binali Yıldırım'ın çıktığı canlı yayında ilk tartışma 'Oylar çalındı mı?' sorusunda çıktı.

17 Haziran 2019 Pazartesi 00:48

AKP adayı Binali Yıldırım 'Oylar Çalındı mı?' sorusuna şu yanıtı verdi: "Evet oylar çalındı. Oyları kimin çaldığını bulacak olan YSK’dır. Çalmanın ne anlama geldiğini söyleyeyim. Biri cüzdanınızı çalınca polise gidersiniz ve cüzdanım çalındı dersiniz, cüzdanım yer değiştirdi demezsiniz. Eğer benim oylarım CHP adayına yazılırsa oylarım çalındı dersiniz."

EKREM İMAMOĞLU: BUNA KİMSE İNANMAZ

Aynı soruya İstanbul'un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ise şu yanıtı verdi: "Dört zarf, dört oy var. Dört oydan oyları çıkartıyoruz, muhtarlık seçiminde bir sorun yok, ilçe belediyesi meclis üyesi ve ilçe belediye başkanlığında bir şaibe yok. Şaibe bir tek İBB Başkanlığı’na vuruyor. Senin 20 liranın 5 lirası sahte diyorsun vatandaşa, kimse buna inanmaz. Anamızın ak sütü gibi bu seçim tertemizdir. Çaldılar lafının içinde iftira var. Sandıkta görev alan Ak Partili arkadaşlarımıza mı diğer parti üyelerine mi bunu söylüyorsunuz? YSK’nın gerekçesinde de bu yok."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Aydın Yılmaz 2019-06-18 12:01:13

İmamoğlu düzgün bir adam.. 4 konu temel başlıktı.. Oyların çalınması-Hırsızlıklar-Fetö ve mal varlığı - İmamoğlu 31 Marta takıldı kaldı halbuki o iş bitmişti.. Yolsuzluklar ve Fetö konusunda CHP adamı hiç mi hiç hazırlamamış bu konuda soru geleceğini bile bile.. en azından Cin Ali'nin İzmir'deki Türkçe olimpiyatlarında yaptığı konuşmada Fetö'ye nasıl aşık olduğunu.. bir de siyasete girmeden önce kendi mal varlığını rakamlarla açıklayacaktı ve Cin Ali'ye de "Sendeki durum nedir?" diye soracaktı. Karşında Türkiye'yi bu durumlara düşüren bir soyguncu var ve sen ezilip büzüldün.. olmadı ..