O İŞÇİLERİ MİTİNGE GÖTÜRMÜŞLER...

Soma'daki maden ocaklarında çalışan işçilerin yemek fişleri toplanıp, AKP'nin Manisa mitinglerine taşındığı öne sürüldü.

15 Mayıs 2014 Perşembe 12:22
O İŞÇİLERİ MİTİNGE GÖTÜRMÜŞLER...

 Soma'da yaşanan maden faciası ile ilgili tartışmalar sürerken, özel sektörün işlettiği bazı ocaklarda çalışan maden işçilerinin, AK Parti mitinglerine getirildiği öne sürüldü.

CHP Manisa milletvekili Özgür Özel, Manisa'da Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı mitinglere götürülen maden işçilerinin yemek fişlerinin toplandığını öne sürdü. Özel ''Bu mitinglerde 3 bin Somalı maden işçisi baretleri kaldırır, neşesiz, mutsuz, heyecansız, dimdik durur. Çünkü, bir gün önce yemek fişleri toplanıyor, ertesi gün miting alanı çıkışında geri dağıtılıyor. Başbakan'a selam çakarsın, çakmadıysan ertesi gün işinden olursun'' dedi.

TANRIVERDİ ''İSTEYEREK GELDİLER''
MHP Manisa milletvekili Erhan Akçay da ''Bilhassa Darkale maden ocağı işçileri, yıllardır AKP’nin Manisa seçim mitinglerine zorla baretleriyle birlikte getirilmektedir. Adeta mitingler için kadrolu hâle getirilmiştir.'' dedi.

AK Parti Manisa milletvekili Hüseyin Tanırıverdi ise ''Partimizin Manisa mitingine Somalı işçilerin baretleriyle, iş elbiseleriyle katıldığı doğrudur ancak onlar, bir siyasi baskı veya tehditle değil, kendi iradeleriyle gelmişlerdir. Ellerinin karalarıyla geldiler ve yeni ekmek kapısı açtığı için Başbakanımıza teşekkür ettiler'' dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.05.2014 12:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol