KÖR OLASI GÖZLER, NANKÖRLER...

Fethullah Gülen'in yeni bamteli sohbetinin tanıtım videosu yayınlandı. Gülen sohbetinde "Hala akıllı Mehmet gibi 'No problem' diyorsunuz" diyerek "Ah kör olası gözler… Ah sağır kulaklar… Gerçek Müslümanlığı bilmeyen onu ikame edeceğim diyen nankörler…" ifadelerini kullandı.

02 Kasım 2014 Pazar 12:47
KÖR OLASI GÖZLER, NANKÖRLER...

 Fethullah Gülen’in sohbetlerinin yayınlandığı Herkul.org sitesinde pazartesi günü yayınlanacak 'Muharrem, Kerbela ve Çağın Yezidleri' konulu sohbetin içeriğine ait fikir vermek için bir tanıtım videosu yayınlandı.

Tanıtım videosunda Gülen’in yine çok konuşulacak açıklamaları olduğu görüldü.

İşte Gülen’in tanıtım videosunda yer alan sözlerden satırbaşları:

ZULÜMLER BAZI DEVİRLERDE ZİRVE YAPMIŞTIR

Öteden beri olagelmiştir bu haksızlıklar bu zulümler fakat bazı devirlerde zirve yapmıştır. O 25-30-40 tane insanın ehlibeytten kadın çoluk çocuk nasıl Suriye’de Nyanmar’da aynı şey yaşanıyor. Çağın yezidleri aynı şeyleri yapıyorlar. Nerede o türlü vahşet varsa yezid ruhu hortlamış demektir.

HÂLÂ AKILLI MEHMET GİBİ ‘NO PROBLEM’ DİYORSUNUZ!

Kocaman kocaman iddialar ortaya atıldıkça o mübarek milletimiz problemler sarmalı içinde kendini buluyor. Ülkeyi problemler sarmalı haline getirdiniz. Hala da akıllı Mehmet gibi ‘No problem’ diyorsunuz.

Tarih bunları böyle ağlama sayfaları olarak onları yazacak bir de gülme sayfaları…

YEZİD YEZİDLİK YAPIYOR FAKAT…

Yezid yezidlik yapıyor fakat birileri fakat birileri onun yezidliğine karşı hayır olmaz bu demiyor.  Madem Efendimiz (sav)’in bir parçası ona sahip çıkmak gerekirken durup uzaktan o işe bakma sonra yalandan ağıtlar yakma bu insanca bir tavrın işareti değildir.

EFENDİMİZ VEFAT ETTİ DİYORLAR

Efendimiz vefat etti diyorlar Kılıcını çekiyor ileriye atılıyor. Onun vefat ettiği yerde siz niye yaşıyorsunuz diyor. Böyle yapmak gerekmez miydi? Yıllar geçiyor ya Muhammed aylar bize muharrem oldu dün gece ne güneşli geceydi eyvah o da leyli matem oldu. Ve Müslümanlığın sene başı olarak kabul ettiği Muharrem ayı o dönemde Sahabenin ittifakı ile oluyor bu… Bir gün geliyor Kerbala’da Revan Nehri kenarında o ay öyle bir kirleniyor ki artık ondan sonra muharrem ayı dediğimiz zaman aklımıza o geliyor bizim.

AH KÖR OLASI GÖZLER… AH SAĞIR KULAKLAR…

Ah kör olası gözler… Ah sağır kulaklar… İşim hakikatinden haberdar olmayan ah şekli Müslümanlık ile müteselli olan… Gerçek Müslümanlığı bilmeyen onu ikame edeceğim diyen nankörler…

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.11.2014 12:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol