İnce Mitinge Katılanların Sayısını Açıkladı!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İzmir mitinginde halka hitap etti. Muharrem İnce'nin İzmir mitingine katılımın oldukça fazla olduğu görüldü. Peki Muharrem İnce'nin İzmir mitnginde kaç kişi katıldı? İşte detaylar...

22 Haziran 2018 Cuma 00:37

24 Haziran seçimlerine günler kala cumhurbaşkanı adayları son mitinglerini yapıyor. İnce, İzmir'de gerçekleştirdği mitinginde önemli açıklamlarda bulundu.


MUHARREM İNCE SAYI VERDİ

İnce yaptığı açıkjlamada, 'Sahnenin önünde 1 milyon insan varsa 1 milyon kişi de sahnenin arkasında duruyor. Bu 49. günde 105. mitingimiz. Günlerdir konuşuyorum ama medya vermemekte ısrarlı. Hele bir TRT var, parayı bizden alıyor Erdoğan’ın borazanlığını yapıyor.' ifadelerini kullandı.

ince

Gündoğdu Meydanı, İzmir'in Konak ilçesinin Alsancak semtinde yer alan, şehrin Konak Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı'yla birlikte en önemli meydanlarından biridir. Şehirdeki birçok organizasyon, konser, miting ve kutlama burada gerçekleşir.

1999 yılında 1. Kordon'un İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin denizi doldurma düzenlemesiyle doldurularak kazandırılmıştır. 1. Kordon'un Atatürk Caddesi üzerinde yer almaktadır. Ali Çetinkaya Bulvarı da Gündoğdu Meydanı'na çıkar.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol